Zležaná hlavička

adzy
16. sep 2022

Zdravím Vás mamičky prosím Vás je toto zlezana hlavička?dá sa stým niečo urobiť polohovala som ho len keď spi v postieľke a ja mam vedľa neho posteľ tak sa stále kukal namna dosť výrazne mu to vidno ale podotýkam ze tam mal aj krvný výron v priemere 5 cm ktorý sa ako tak strebal ďakujem

adzy
autor
16. sep 2022

@adzy na ľavo ma takú ako plosku a na druhej strane ma výrazne vydutu

lucka_ke
16. sep 2022

áno, asymetria, treba ísť na neurológiu my sme cvičili so synom kvôli tomu mal to podobné a po cvičení sa to upravilo

klejkaez
16. sep 2022

@adzy my sme chodili na kliniku do plagia s prisernou deformaciou. Za 2 mesiace paráda. Liecba ukončená.
Nepomahalo polohovanie

macikovaiveta
16. sep 2022

Určite riešte helmičkou , bude ok ✊

lienka.7
16. sep 2022

@adzy na toto ti polohovacie nepomoze. Smer protea nech ti premeraju hlávku a uvidis co a ako.
Podla mna u teba to nebude len zlezana, ale najmä asymetricka hlavicka. Povedia ti tam.
Vsetko sa da upraviť helmickou, netreba sa toho bat.

adzy
autor
16. sep 2022

@lienka.7 prosím vás kde to mam ísť vybaviť cez obvodného lekára?

lienka.7
16. sep 2022

@adzy my sme mali poukaz z fyzio. Neboli sme ani neurológ ani ortopéd. Na fyzio nas poslala pediatricka.

klejkaez
16. sep 2022

@adzy ano cez všeobecnú lekárku stačí

macko1007
17. sep 2022

@adzy my sme chodili do MT do plagia,treba ist cim skor …zacinala dcera ako 9m a nosila asi do 13m mala velmi tazku deformitu…na oko sa jej to upravilo dost,ma celkom peknu hlavicku..staci vymenny listok od detskeho lekara,neurologicke vysetrenie si na klinike robia sami ,potom bude skenovanie hlavicky a ked bude deformita velka daju urobit prilivcku a tusim do 2tyzdnov bola hotova

adzy
autor
17. sep 2022

@macko1007 ďakujem veľmi pekne do MT by som skôr šla a ako sa to tam vola prosím Vás?

macko1007
17. sep 2022

@adzy vyhladajte si plagio MT a tam bude ich oficialna stranka aj kontakt,mozete sa objednat napr aj hned v pondelok leno neviem aka je teraz cakacia doba,tolko si uz listok od detskeho dr vypytate aj v ten den napr …aj ja som to tak urobila

vieruska3
17. jan 2023

@macko1007 a boli ste spokojná s Martinom lebo všetci len do BA chodia

macko1007
17. jan 2023

@vieruska3 ano ja som bola velmi spokojna

diaszoky
25. jan 2024

@adzy
@adzy ahoj ako sa ta hlavicka vyriesila? Mali ste helmu?

adzy
autor
25. jan 2024

@diaszoky ahoj helmu nám nedali čo má aj mrzelo keďže už má malý 19 mesiacov a má to viditeľné,povedali že sa to urobí ze to na helmu nevidia noooo super akože ideme k neurologovi 7.marca som zvedavá co nato oni ale už je neskoro a ľutujem že som to nebola riešiť vtedy inde

diaszoky
25. jan 2024

@adzy a nemas foto ako
To vyzera? Ale hadam to nieje az tak zle

adzy
autor
25. jan 2024

@diaszoky ja to vidím zle až mi je do plaču ze som neriešila...ze som dala na nich v Martine pozriem dáke fotky no ma asymetriu je to vidieť

adzy
autor
25. jan 2024

@adzy túto stranu ma takú zležanu ako by som to vysvetlila oproti druhej strane to vidno tak až akokeby mu ta kde to ma vôbec nerastla a ma to tak aj nižšie aj uško,teraz spí skúsim ho zajtra odfotit

diaszoky
25. jan 2024

@adzy no ma trochu ale zas nieje to az tak strasne chlapcek je krasny