Zlatý stafylokok, moraxela, pneumokok

katika1811
11. júl 2022

Ahojte ako sa zbaviť týchto bacilov v nose dcérka skolkarka ma zlatého stafylokoka a syn pneumokoka a moraxelu dobrali obaja pamycon a to je všetko. Ďakujem za akékoľvek rady.čaká nás ockovanie obe deti

anjelicek26
11. júl 2022

Tak najst prenasaca idealne... mozno si to aj ty alebo muz a ani nevies... s oslabenou imunitou to chytaju dokolecka nanovo...

sojorez
11. júl 2022

@katika1811 Syn dlhodobo zlaty stafylo v nose, od septembra kazdy mesiac preliecovany pamyconom, unifloxom a stale tam je. Ma poruchu imunity, takze imunologicka predpisala Bronchovaxom a uvidime. Vitaminy, kapucinka, preplachy, rakytnikovy olej bez odozvy. Striebro som neskusala, kedze ma citlivu a narusenu sliznicu v nose a bala som sa vstrebavania.

katika1811
autor
11. júl 2022

@anjelicek26 ja som si tiež dávala kvapky snimi pamycon radšej no prenášač je asi niekto v skolke zial

anjelicek26
11. júl 2022

@katika1811 a bola si na kontrolny ster? Manzel? Babka? Ono malokedy v skolke su deti tak blizko k sebe, ako s najblizsimi rodinnymi prislusnikmi...aspon teda - toto vies jednym vyterom kazdeho clena rodiny aspon vylucit... skolku bohuzial neovplyvnis.

katika1811
autor
11. júl 2022

@anjelicek26 nebola som vôbec … no v skolke sa majú k sebe deti a veľakrát tam chodia zasoplene zial 🤔! Ja nezvyknem byt absolútne nadchava ani nič naposledy som to ja schytala od deti…

ildiko36
11. júl 2022

@katika1811 Vyskúšajte Manuka med.., v nemecku skoro kazdý moj pacient má to doma, da sa objednať na nete, inak aj pri bolesti hrdla hneď zaučinkuju aj cukríky s citrónom a zazvorom.

anjelicek26
11. júl 2022

@katika1811 praveze prenasac nemava absolutne ziadne priznaky...takze urcite na testy ty a aj muz... a uvidite..aspon budes vediet, ze vy to nie ste.

katika1811
autor
11. júl 2022

@anjelicek26 ako je to potom s očkovaním nevieš mi poradiť ?

xsuzannex
11. júl 2022

Na taku naloz je pamykon malo.. syn mal moraxellu a zlateho stafylokoka a okrem pamykonu bral skoro dva tyzdne nejake penicilinove atb..

katika1811
autor
11. júl 2022

@xsuzannex mladší syn ma pneumokoka a moraxelu dcérka ma zlatého stafylokoka len vieš čo pomohol im pamycon v pondelok ideme na výter tak Som zvedavá …synovi išli Očne zuby a do Toho schytal tie bacile 😏že mal sople a kaslal jemne ale už to prešlo tak som zvedavá

maryetta
11. júl 2022

Uz len ta moraxlela je riadna… mne to dr vysvetlila ze to je bezne u skolkarov. U niekoho moze mat priznaky u niekoho si len “pospi”.
Tiez prv ze pockame ako sa bude u nej spravat. No vracal sa opakovane kasel. Sopel. Opakovany zapal ucha. Nasledne az 39,3 teploty. 92crp. Tak uzivala 2tyzdne atb.

katika1811
autor
11. júl 2022

@maryetta jemine no vieš čo mesiac predtým ako mal robený výter mal zápal crp vysoké aj kašeľ a sople a potom mesiac na to mal zas len čisto soplik a Očne mu šli robil sa výter a malému vyšlo toto Moraxela a pneumokok staršia je skolkarka 😏som zvedavá aký bude ďalší výter nemáme ešte MMR vakcínu a to meškáme už stym 🤔

anavixy
11. júl 2022

Viac-menej bezne sa vyskytujuce pliagy. Kup v lekarni roztok alebo gel DebriEcasan a vytieraj im nosteky 2-3xdenne aspon dva tyzdne, potom zopakujte stery.

katika1811
autor
12. júl 2022

@anavixy ďakujem momentálne dom začala morskou vodou im vytierat ale zbehnem do lekárne 🙂

anavixy
12. júl 2022

Morska voda bakterie nezabije, DebriEcasan je dezinfekcny, dava sa aj na rany atď. a ma dobry ucinok prave na stafyl. aureus 🙂