Zjedené kúsky skla z obalu mobilu

ddudu
7. nov 2023

Dobrý deň, moja malá 9 mesačna pravdepodobne zhltla drobné kúsky skla z ochranného skla na mobile. Dala som jej rýchlo piť. Je to nebezpečné alebo čo by bolo vhodné robiť? Mali ste už takúto príhodu?
Ďakujem za rady

julovka8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ddudu
autor
7. nov 2023

@julovka8
neviem naozaj ci to aj zhltla alebo nie, bo som dost nervozna

slavkadi
7. nov 2023

@ddudu okamžite na pohotovosť a rontgen! ak si nie si istá, radšej ísť ako potom ľutovať.

nin12345
7. nov 2023

@ddudu kvoli moznej perforacii by som urcite necakala teraz doma ze co sa stane

trgypadl
7. nov 2023

A co na Rtg uvidia?

trgypadl
7. nov 2023

To ochrane sklo bolo z akeho materialu? Lebo ja som mala doteraz len nejake plastove

mamamasama
7. nov 2023

Kľud. Ak by zjedla sklo, v prvom rade by strasne plakala. V druhom by si videla nejakú krv. Videla si? Nepredpokladám. Nestresuj.

slovakboy
7. nov 2023

@ddudu nič jej nebude. Sklo bežne prejde tráviacim systémom. Nesmie byt pomlete na prach ale kúsky skla jedia aj fakíri. Je síce malička ale podľa mna príroda toto zabezpečila. Mláďatká pojedia kopec piesku a kamienkov a nestane sa im nič. Sklo by muselo byt veľmi veľké. Ostré špicaté. Ak je to pár malých kúskov tak nič.

ddudu
autor
7. nov 2023

@mamamasama Nie nevidela

ddudu
autor
7. nov 2023

@trgypadl hej asi skor take plastove

trgypadl
7. nov 2023

@ddudu posleduj ju, ja som minule s malym zjedla cast detskej vyzivy so sklom, zistila som to po par lyzickach az

karamelka1234
7. máj 2024

@ddudu ako ste dopadli?

karamelka1234
7. máj 2024

@trgypadl dobrý deň prajem chcem sa opýtať mali ste aj nejaké ťažkosti alebo ste to našli v plienke?

ddudu
autor
7. máj 2024

@karamelka1234 nič nebolo, pravdepodobne nič nezjedla 😘😊 žiadne ťažkosti, nič 🫶

trgypadl
7. máj 2024

@karamelka1234 klop klop nemali sme ziadne tazkosti,v plienke som dopodrobna nehladala😉

karamelka1234
7. máj 2024

@trgypadl to isté sa mi stalo len 12 ročná ležala v spálni z malou a našla som na vankusi kúsok skla z jej popraskaného tel. A ona ma všade cumle tak či náhodou nezjedla sa bojím..🥺

karamelka1234
7. máj 2024

@ddudu ďakujem za odpoveď 🫶

trgypadl
7. máj 2024

@karamelka1234 drzim palce,verim ze malej nic nebude😉