Dobrý deň, moja malá 9 mesačna pravdepodobne zhltla drobné kúsky skla z ochranného skla na mobile. Dala som jej rýchlo piť. Je to nebezpečné alebo čo by bolo vhodné robiť? Mali ste už takúto príhodu?
Ďakujem za rady
A co na Rtg uvidia?
To ochrane sklo bolo z akeho materialu? Lebo ja som mala doteraz len nejake plastove
Kľud. Ak by zjedla sklo, v prvom rade by strasne plakala. V druhom by si videla nejakú krv. Videla si? Nepredpokladám. Nestresuj.
@ddudu nič jej nebude. Sklo bežne prejde tráviacim systémom. Nesmie byt pomlete na prach ale kúsky skla jedia aj fakíri. Je síce malička ale podľa mna príroda toto zabezpečila. Mláďatká pojedia kopec piesku a kamienkov a nestane sa im nič. Sklo by muselo byt veľmi veľké. Ostré špicaté. Ak je to pár malých kúskov tak nič.
@mamamasama Nie nevidela
@ddudu ako ste dopadli?
@trgypadl dobrý deň prajem chcem sa opýtať mali ste aj nejaké ťažkosti alebo ste to našli v plienke?
@karamelka1234 nič nebolo, pravdepodobne nič nezjedla 😘😊 žiadne ťažkosti, nič 🫶
@karamelka1234 klop klop nemali sme ziadne tazkosti,v plienke som dopodrobna nehladala😉
@trgypadl to isté sa mi stalo len 12 ročná ležala v spálni z malou a našla som na vankusi kúsok skla z jej popraskaného tel. A ona ma všade cumle tak či náhodou nezjedla sa bojím..🥺
@ddudu ďakujem za odpoveď 🫶
@karamelka1234 drzim palce,verim ze malej nic nebude😉