Živé mäso v pupku 7 týždňového dieťatka

mypa
10. máj 2016

Ahojte mam 7tyzdnoveho chlapceka. pupok mal pekny, len tam mal tzv zive masko· Pupocny granulom ci ako sa to vola ktore trosku mokvalo. Dr.sa stym este nestretla tak Mi kazala dva dni po sebe mu to potret lapisom. Na druhy krat mu to odpadlo, ostalo mu tam take masko a vsade naokolo mu to mokva a ked sa to cistilo liehom isla mu krv. Vraj to je nic ale mne sa to dako nezda. Nestalo sa vam to niekomu???

lolonka
10. máj 2016

@mypa ..ahoj...aj moja 3 týždňová dcérka mala niečo v pupku...boli sme aj kvôli tomu hospitalizovaní...chceli jej to operačne odstrániť...ale nakoniec nebolo treba...nemôžeš to odfotiť?...Či to je to čo sme mali my.....nám to vypálili a potom som jej to potierala vodou, v ktorej som dala vylúhovať repík

natasaslavo
10. júl 2017

ahojte,aj moj malicky mal granulom v pupku,boli sme snim na chirurgii kde mu to niecim potreli a odpadlo mu to,ale teraz to trosku mokva a ja neviem cim mu to mam cistit liehom ho to stipe,poradte kto ma stym skusenost

lolonka
10. júl 2017

@natasaslavo ...repík mu to pekne vysuší...skús

natasaslavo
10. júl 2017

dakujem vyskusam,a co vy uz to mate zahojene

lolonka
10. júl 2017

@natasaslavo ...ano dávno..malá má 8 rokov...🙂...toto sme riešili v jej 3 týždňoch..

natasaslavo
10. júl 2017

😎

jankadr
10. júl 2017

Mojej trosku krvacal pupok a Dr.nam dala vitamin K.

natasaslavo
10. júl 2017

ja mu to davam od narodenia a nic