Zistí gynekológ, či som mala pohlavný styk?

lea_petranova
14. mar 2024

Zisti gynekolog či som malá pohlavní styk aj keď ma vyšetrí iba cez sono alebo cez konečník?

Pred tým všetkým ako začnem by som chcela povedať že ano mám iba 14 rokov a viem je to neksutocna hanba a nemala som to robiť, bola som zmanipulovaná a v toxickom vzťahu ale nemôžem to brat ako násilie lebo som súhlasila.
Prosím vedeli by ste mi povedať, vie gynekológ zistiť či som mala styk aj keď ma vyšetrí iba cez sono alebo konecnik? Neviem čo mam čakať od prvej prehliadky ale jedno viem že moja mama sa to nesmie dozvedieť lebo by ma vyhodila z domu a pravdepodobne by som ju už stratila na dobro. Prosím vedel by mi niekto povedať? Spravila som veľkú chybu keď som súhlasila a stalo sa to pól roka do zadu od vtedy s tým chalanom už niesom a on to všetkým povedal a spravil mi peklo zo života, na šťastie sa to nedostalo medzi dospelých a ani medzi mojich rodičov, začala som trpieť panickými záchvatmi kvôli tomu.

gejb
14. mar 2024

@lea_petranova ak je to tvoje reálne meno tak tento príspevok vymaž.

stellarstar
14. mar 2024

Gyn ti predsa mame nepovie že už nie si panna

iwesska
14. mar 2024

Ano,gynekolog to zisti,on nevysetruje cez konecnik a ak vysetruje sonom,tak zvnutra. Neviem,kolko mal ten spratek,ale za sex s 13,5r moze byt stihany,je jedno,ci si suhlasila,ci nie,takze mu to kludne oznam,ze ho nahlasis na policiu,ak ti robi zle. A naco vlastne na tu gyndu ides?

hipuska
14. mar 2024

@stellarstar je dieta, takže ak si mama vyziada info, dostane ho. A áno. Gynekológ to zistí.

jaaankaaaa
14. mar 2024

Nie, gynekológ to nezistí, spýta sa ťa, či už si mala pohlavný styk a ak povieš, že nie, tak ťa v tvojom veku nebude vyšetrovať vaginálne.
A je úplne jedno, že si súhlasila, pretože si mala málo rokov, v takom veku nemôžeš dať legálne súhlas, čiže je to trestný čin.

jaaankaaaa
14. mar 2024

Ešte pripájam príspevok od gynekologicky na tému panenstva

lea_petranova
autor
14. mar 2024

@gejb nie nieje to by som tam nedala určite

lea_petranova
autor
14. mar 2024

@iwesska mal 14 tak isto ako ja a bolo to také ja neviem ako by som to vysvetlila ja som zo začiatku nechcela ale on mi to tak “znormalizoval” že proste hovoril že to ku vzťahu patrí a že to je normálne a také veci a potom proste chápete aké to je že potom proste je to príjemne tak som ho nezastavila ale aj keď som proste niekedy vôbec nechcela on ma vždy presvedčil

mikasa_ackerman
14. mar 2024

@jaaankaaaa myswedish_gynlife je perfektná👏 konečne niekto robí poriadnu osvetu v týchto oblastiach😌

lea_petranova
autor
14. mar 2024

@hipuska ale keď tam pôjdem napríklad v 15?

lea_petranova
autor
14. mar 2024

@jaaankaaaa prepáčte ale ak by som sa mohla spýtať že koľko máte rokov iba je mi lepšie keď viem že mi radi niekto starší kto viac vie.. nemusíte odpovedať ak nechcete ale bola by som rada

jimi1985
14. mar 2024

Gynekologovi povedz,ze si este nemala pohlavny styk a nebude ta vysetrovat vaginalne a tym padom nikto nezisti,ze uz nie si panna.

jaaankaaaa
14. mar 2024

@lea_petranova mám 29 rokov 🙂 inak mňa sa lekárka ešte aj v 18tke pýtala, či už som mala pohlavný styk, aby vedela či ma môže vyšetriť 😉 takže ak sa nepriznáš, nemá to ako zistiť. Tým ti ale neradím, čo máš urobiť. Pozri, urobila si hlúposť, ale si mladá, takže za to ešte nemôžeš, mrzí ma, že sa ti to stalo. Ale ak máš z toho úzkosti, určite sa obráť aspoň anonymne na psychológa, napr ipcko a nikto z dospelých sa to nedozvie, ale mohli by ti pomôcť. A myslím to v dobrom

lea_petranova
autor
14. mar 2024

@jaaankaaaa ďakujem vám veľmi ste mi pomohla ja viem že som urobila blbosť.. bola som zaslepená tým že som ho fakt lubila že som si ani neuvedomovala ako moc mi ublížil, keby viem že kvôli nemu budem takto trpieť tak by som si ho vymazala zo života v deň kedy do neho prišiel.. ale máte pravdu je dobre sa s niekým o tom rozprávať, na podledy som sa rozprávala o tom s jednou tetou lebo som mala panicky záchvat vo fitku a plakala som v šatni a ona mi tiež veľmi pomohla a povedala mi že ona mala tiež v 14..

feb13
14. mar 2024

Suhlasim s @jaaankaaaa, on sa ta spyta a dalej to nebude riesit. Ale mohla by si si najst nejaku doveryhodnu dospelu zenu, ked s mamou nemas dobry vztah a obcas sa s nou porozpravat o tychto veciach a nepocuvat len kamosky a chalana. Ja som v tvojom veku mala taku "dospelu kamosku" a bolo to celkom uzitocne.
Mam okolo 40.

slovakboy
14. mar 2024

@lea_petranova nesmieš sa obviňovať ani hanbiť za to čo sa stalo. Si mladé dievča a máš život pred sebou. Pusti z hlavy myšlienky na to čo ti urobil. Nedovoľ aby ťa minulosť ničila. Zlo a nespravodlivosť sú. Ale rovnako je aj dobro a čistota. Venuj svoju pozornosť tomu druhému a vždy keď si spomenies na tu udalosť ihneď na ňu prestaň myslieť. Spomenies si o päť minút znovu a znovu prestaneš. A tak ďalej až si na to nespomenies a ak občas áno už to nebude boliet. On je chudák a nedostal ťa. Naopak ťa stratil. Je to ako keď chceš jesť dobrý koláč. Ty si mu dala odhryznúť ale nedala si mu ho celý. A preto ty si víťaz nie on. Chcel ťa a chcel by ťa ale nemá ťa. Môže ti snažiť urobit hanbu ale v skutočnosti ju robí sebe. Vo väčšine oči si hrdinka. A dôležité je aby si ňou bola aj vo svojich očiach.

jaaankaaaa
14. mar 2024

@lea_petranova ale hlavne sa za to neobviňuj, nie je to tvoja chyba, že sa ti to stalo, naozaj, ešte si mladá, ty si ešte nemohla v tej chvíli vedieť vyhodnotiť, čo robíš

lea_petranova
autor
14. mar 2024

@slovakboy ďakujem vám veľmi moc, veľmi mi to pomáha ja sa snažím na to nejak už nemyslieť a mne už ani nejde o to čo sa stalo ale skôr mám úzkosti z toho že sa bojím že to moja mamina zistí, ja s snou dobrý vzťah nemám.. teda aspoň som si s ňou neni blízka a viem následky či by sa stalo keby to zistí a je mi jasne že by to nebolo nič dobre.. preto sa toľko bojím okrem toho linke ten chalan už ukradnutý

lea_petranova
autor
14. mar 2024

@jaaankaaaa jediná vec o ktorú mi ife je aby to moja mama nezistila ostatné mi je už jedno

jaaankaaaa
14. mar 2024

@lea_petranova pozri, od gynekológa to nezistí určite, a ak by sa to aj dozvedela ako nejakú klebetu od spolužiaka, tak to stále môžeš poprieť, povieš, že si vymýšľa. Pokiaľ sa s tým doma nepriznáš, tak je to nezistiteľné.

ibrunova
14. mar 2024

@lea_petranova a načo ideš na gyndu teraz?

lucia13022023
14. mar 2024

Ja som bola u gynekologicky asi v 13 rokoch tuším, pýtala sa ma ci som ešte panna, povedala som ze ano, lebo som bola. Robila mi sono brucha tuším a vyšetrila cez konečník. Nič do mňa nedávala ani kliešte ani sono. Čiže podľa mňa nemá ako zistiť ci si alebo nie, keď ta nebude vaginálne vyšetrovať

lea_petranova
autor
14. mar 2024

@jaaankaaaa ďakujem vám moc a o klebety sa nebojím lebo moja mama vie že ja som nemala v živote ani cigaretu v ústach ani alkohol a toto je jednotná taká veľká chyba s ktorou som si pokazila život ale pokiaľ zo ona nezistí tak je všetko v poriadku a podľa mňa mi bude veriť..

lea_petranova
autor
14. mar 2024

@ibrunova nemám zatiaľ v pláne tam ísť ale viem že moja mama je schopná ma tam zobrať po mojom rozchode s tým chalanom sa stala taká vec kde som bola na prechádzke s mamou a stretli sme môjho učiteľa a on čo čudoval že som vonku s mojou mamou a on sa spýtal že či som v tom a moja mamina si ma proste zastala lebo zo nieje normálne sa pýtať.. a potom ako sme prišli domov mi povedala že “keď budes mát 15 tak ta tam zoberiem a vieš že pán doktor zistí všetko?” A proste neviem či to hovorila iba aby ma strašila alebo to myslela vážne takže sa pre istotu pripravujem na najhoršie

slovakboy
14. mar 2024

@lea_petranova mama to nezistí ani gynekológ. Nepovies jednoducho. To sa nedá zistiť. Blana je nepodstatná. Či ju máš, alebo nemáš nič neznamená.

vanilkovazmrzka
14. mar 2024

Pozri, pokial nemas zdravotne problemy, nie je dovod na navstevu gyn. Pokojne staci v 18tke, dovtedy ked budes slusna a poslusna, tak mama na tuto epizodku mozno zabudne a nebude ta nikam po 15tych narodeninach nasilne tahat.

Ked sa ta lekar opyta, ci si uz mala sex, povies, ze nie. Nezisti to, mozno jedine tak v priebehu max par dni po styku by mohol, ale nie po roku a pol.

deedol
14. mar 2024

okrem vsetkeho ineho, co ti uz super poradili baby - to bolo dost divne od toho ucitela, to co ma byt za otazka? absolutne nevhodne a neprofesionalne.

lea_petranova
autor
15. mar 2024

@vanilkovazmrzka Ja viem že stačí ale moja mama no neviem, uvidim ako to bude ale veľmi vám všetkým ďakujem pomohli ste mi veľmi

kosican1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
macekovam
15. mar 2024

@lea_petranova a prečo teraz chceš ísť ku gynekológovi? Aký máš problém?