Ahojte. Mate skúsenosť s týmto produktom na imunitu deti? Zlepšilo sa?
Dakujem
@bellaa3007 dobrý večer, vidím že vám tu nikto nereagoval 🙈 my zinzino doma v rodine berieme takmer od začiatku roka, tak skôr som nevedela zhodnotiť ako po necelom pol ročnom užívaní, čo sa tvrdí, že by mal prísť efekt, ale my sme pocítili viacerí z nás výsledky už po nejakom mesiaci 🙈 ja ako tehotná, priateľ ktorý mal veľké problémy so zápalom v ramene (jemu to odporučil ortopéd u nás v PN), dcérka na imunitu (zatiaľ odvtedy nebola chorá), plus moja sestra s jej priateľom na trávenie a energiu a ja sama za seba pozorujem veľa pozitívneho dopadu. To by som sa mohol rozpísať na dlhšie, ak by ste mala taujem 🙈
@bellaa3007 Dobrý deň, rada ešte prezazdielam aj naše skúsenosti, ktoré sa nám zatiaľ (klop klop) osvedčuju.
Začiatkom tohto roka, keď sa dcérke vracali stále takto choroby, mala dostať už druhe atb posebe, kedy sme s našou dr konzultovali, že sa tomu chceme vyhnúť a či nie je iná alternatíva.
Detska lekárka nám odporučila ISOPRINOSINE (sirup), to iste nám krátko nato odporučila aj samotná imunologicka, ktorej taktiež chodíme na kontroly. Dcérka brala 2 mesačnú dávku.
Plus aby sa telíčko lepšie pripravilo na jesenný nápor (ide prvý do škôlky), tak od júla ame začali brat na odporúčanie imunologicky (júl & august & september - vždy prvých 10 dni) BRONCHO-VAXOM. To slúži na podporenie imunity pred tým náročnejším obdobím v roku ako je jeseň/zima.
A čo je zatiaľ pre nás najväčši gól ako som už spomínala vyššie (ale nie len pre dcérku, ale aj pre nás dospelých) na základe odporúčaní viacerých dr, známych čo to už užívajú dlhodobejšie atd, sme začali užívať vyborne oleje s omega 3 & polyfenoly. Robili sme si analýzy na trhu a tieto nám v zložení vyšli najkvalitnejšie. Doma to berieme všetci vrátane dcérky a musím povedať, že vidíme po čase veľmi dobre výsledky voľných v mnohých oblastiach vrátane dcerkinej imunity. Prioritne pôsobia protizapalovo, sú zasadne na správny vývoj mozgu, mentálnych funkcii a IQ, znižujú výskyt astmy, ekzemov a alergií, spomaľujú ADHD a znižujú hyperaktivitu, môžu brániť tiež vzniku cukrovky, všimli sme si tiež že to veľmi dobre vplýva na kvalitu a zlepšenie spánku, trávenie. Dokonca ja to beriem ako tehotná a neviem či to vynachváliť, okrem všetkého mám oveľa lepší priebeh tehotenstva a neskutočne veľa energie a klop klop nebyvam chorá už ako to bolo prvé mesiace, kým som to ani ja nebrala.
Nechcem tu robiť reklamu, tak pokial by ste chceli bližšie info, kľudne mi napíšte, rada poslem bližšie info o danej značke, s ktorou mame velmi dobre skúsenosti. Držím palce 😉
@sonaboris ahoj prosím, ak s tým máte skúsenosti, chcela by som poprosiť o radu, či možem užívať Zinzino omega 3 aj ak mám histamínovu intoleranciu, máme kúpenú zásobu na pol roka, ale nejako sa bojím začať s tým, ďakujem srdečne za radu.