Zimnica a zvracanie u 5 ročného drobca. Čo s tým?

kiko2807
27. jan 2013

Potrebujem poradit, zienky . Mam 5 rocneho drobca ktory sa v noci stazoval, ze ho boli brusko a dokonca aj zvracal. Dnes ma zase zimnicu, celho ho trasie. Nechce nic papat iba pije. Idu mu zuby , tie posledne stolicky..moze to byt koli tomu ? Cely je naobliekany este aj rukavice ma na rukach a lezi pod hrubou perinou a aj tak sa trasie ☹

sympa1
27. jan 2013

nespoliehala by som sa na zuby. treba za lekarom

babajaga
27. jan 2013

kvoli zubkom to urcite nie je,skor nejaka viroza...nema teplotu?????zimnica byva pri teplote......

anjelicek26
27. jan 2013

@kiko2807 - asi ma nejaku virozu, ziadna panika... dcerke vysli obe sestky tento mesiac a nic jej nebolo. Takze to s tym asi fakt nic nema. Kludovy rezim, zmerat teplotu - ak ma horucku - tak neprikryvat, nebabusit, to nam vraveli v nemocnici, ze to je potom velka zataz na srdiecko. Ak ma len teplotu, tak nech je prikryty. Ale taketo stavy su do par dni prec, len dietovat, vela pit a dozorovat... ved uz je velky, ked tu pises o drobcovi si predstavim babatko 😀 😀

terina25
27. jan 2013

ja by som určite šla k lekárovi.keď moje deti vracali,tak som s nimi ihneď šla a lekár im pichol injekciu proti vracaniu.Sám lekár nám povedal,že vracanie je nebezpečné aj preto,lebo dieťa može dostať pruh a može sa aj dehydrovať.piť treba dávať ,ale len po lyžičkách,nie hltavo.dávať piť len lyžičkou a častejšie .ale určite by som šla k lekárovi.nie je to sranda.možte skončiť aj v nemocnici.

helencek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lypka
27. jan 2013

teraz je strašne veľa chorôb, treba ísť k dr., my sme boli v nemocnici, a ked mala malá zimnicu tak jej dali nurofen proti tomu, rýchle uzdravenie prajem 😉

janinah
27. jan 2013

tipujem virozu,po zimnici ho prestane triasť a teplota vyletí hore,zmeraj ju,ak treba,tak daj sirupček...tie deti s virozou treba sledovať,nám sa nedávno choroba začala ako viroza s vracaním,bolesťou bruška,hnačkou a skončili sme na chirurgii s operácoiu slep.čreva 😒

reikina
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
prasiatko30
29. jan 2013

tiez by som skor tipovala nejaku virozu - uz mu aj vybehla horucka??? zimnica je zvycajne predvojom teploty. pokial pije a uz viacej nezvracia tak by som este pockala s navstevou lekara - pokial je to viroza tak ti aj tak nic viacej nepovie a zacat zbytocne s atb je o nicom. kontroluj este ci ho boli brucho - i ked teraz ho bude boliet vsetko - svalove bolesti a bolesti klbov.

kubankakubanka
29. jan 2013

zavolaj lekárovi a poraď sa so svojím lekárom!!!!!!... možno nebude treba ísť k lekárovi ,,lebo je teraz chrípkové obdobie.... to že nechce papať teraz je normálne,keď sa mu polepší bude jesť,neboj,,základ je pitný režim,,,,

jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
Zobraz