Potrebujem poradit, zienky . Mam 5 rocneho drobca ktory sa v noci stazoval, ze ho boli brusko a dokonca aj zvracal. Dnes ma zase zimnicu, celho ho trasie. Nechce nic papat iba pije. Idu mu zuby , tie posledne stolicky..moze to byt koli tomu ? Cely je naobliekany este aj rukavice ma na rukach a lezi pod hrubou perinou a aj tak sa trasie ☹
kvoli zubkom to urcite nie je,skor nejaka viroza...nema teplotu?????zimnica byva pri teplote......
@kiko2807 - asi ma nejaku virozu, ziadna panika... dcerke vysli obe sestky tento mesiac a nic jej nebolo. Takze to s tym asi fakt nic nema. Kludovy rezim, zmerat teplotu - ak ma horucku - tak neprikryvat, nebabusit, to nam vraveli v nemocnici, ze to je potom velka zataz na srdiecko. Ak ma len teplotu, tak nech je prikryty. Ale taketo stavy su do par dni prec, len dietovat, vela pit a dozorovat... ved uz je velky, ked tu pises o drobcovi si predstavim babatko 😀 😀
ja by som určite šla k lekárovi.keď moje deti vracali,tak som s nimi ihneď šla a lekár im pichol injekciu proti vracaniu.Sám lekár nám povedal,že vracanie je nebezpečné aj preto,lebo dieťa može dostať pruh a može sa aj dehydrovať.piť treba dávať ,ale len po lyžičkách,nie hltavo.dávať piť len lyžičkou a častejšie .ale určite by som šla k lekárovi.nie je to sranda.možte skončiť aj v nemocnici.
teraz je strašne veľa chorôb, treba ísť k dr., my sme boli v nemocnici, a ked mala malá zimnicu tak jej dali nurofen proti tomu, rýchle uzdravenie prajem 😉
tipujem virozu,po zimnici ho prestane triasť a teplota vyletí hore,zmeraj ju,ak treba,tak daj sirupček...tie deti s virozou treba sledovať,nám sa nedávno choroba začala ako viroza s vracaním,bolesťou bruška,hnačkou a skončili sme na chirurgii s operácoiu slep.čreva 😒
tiez by som skor tipovala nejaku virozu - uz mu aj vybehla horucka??? zimnica je zvycajne predvojom teploty. pokial pije a uz viacej nezvracia tak by som este pockala s navstevou lekara - pokial je to viroza tak ti aj tak nic viacej nepovie a zacat zbytocne s atb je o nicom. kontroluj este ci ho boli brucho - i ked teraz ho bude boliet vsetko - svalove bolesti a bolesti klbov.
zavolaj lekárovi a poraď sa so svojím lekárom!!!!!!... možno nebude treba ísť k lekárovi ,,lebo je teraz chrípkové obdobie.... to že nechce papať teraz je normálne,keď sa mu polepší bude jesť,neboj,,základ je pitný režim,,,,
nespoliehala by som sa na zuby. treba za lekarom