Prosím Vás, co to je? Dcera to mala mesiac spet. Bolí sme v karantene tak sme nemohli ku dr. Poslala som jej fotku a hoborila že to je kopřivka. Dala nám ditiaden a mastit fenistilom.. zmizelo to a Teraz včera zase ale urobilo sa jej cez celý chrbat už neviem co s tým. Mali ste to niekto? Ku dr sa chystám..
Ja mam toto, je to alergia, alergologicka to nazvala “plasticky dermografizmus”. Vadi mi aj padnuty vlas na tele pod trickom… visacka na obleceni ani nehovorim.
My smw mávali tak do cca 9/10 rokov to iste. Ale bolo to prchavé, mizlo to na chladnom vzduchu. Lekárke sme to tiež museli odfotiť. Reagoval tak na vírusy, zvyčajne potom 1 alebo 2 dni po tom prišla teplota, prechladnutie… ale je pravda, že v tom čase mal aj zistenú alergiu na histamin… držali sme tvrdo diétu, vyrastli sme z toho
je to zihlavka odporucam uzivat vela vitaminov najmä Zelezo vitamin c vitamin d pit vela nechtikoveho caju a natierat mesickovou mastou nemate zaco. a este nepite sladke vody alebo niake cukriky je v tom najviac ečok velmi to zhorsuje koprivku😉.vela ludom zistili ze zihlavka sa zacala v crevach a potvrdilo sa to.a prosim ta neber ziadne tazke lieky lebo pecenka je tiez vznikom zihlavky nemate zaco verte mi pomoze vam to
@palicka to co hovoria doktory ze drzat dietu a zajtra budete fit tak to je najväčsia hovadina
Dcéra má žihľavku, alergológ dal Cezeru a odtvtedy super. Ona sa takto vyhádzala aj pri sprchovaní...
@spoluprotizihlavke my.mame vlastnu skusenost. Ale nebola to dvojdnova dieta. Tvrde dodrziavanie rezimu- obmedzenia v strave, ziadne ohrievanie jedal, vzdy čerstvo varene...vyplatilo sa...ale nikoho nepresviedcam, my mame odskusane na synovi
v prvom rade upravte poslednú fotku, je tam vidieť bradavku a podľa mna alergia(histamín?/ , ale kedže mala covid, môže to byť aj postcovidové, kedže sa mu pripisuje pomaličky už úplne všetko