Zdravím,prišla som sem už zúfalá ,náš malý dostal v stredu na niečo alergiu,najorv to zacalo malinkymi bodkami,potom štipančekamk ako od komára,no na druhy deň to mal po celom tele ,všade ,samé bodky ,až pásy ..zľakla som sa a bol piatok tak sme bežali k DR,tá nam dala na 3 dni Medrol tabletky a Zodak kvapky ,malého sledujem ,pozerám čo papa aj som vyradila rozne alergény,no aj tak,vyhadzuje sa,sice menej a v menšom množstve ale dnes večer uz mal cervene líčka a troška na krku,strašia ma staršie fóra s nemocnicami ,náš malý je aktívne dieťa,zihlavka hl nejako neobmedzuje a neviem si ho predstavit v nemocnici…Čo vám pomohlo? My budeme cestovať cez tyzden k alergolôgovi ..tak dúfam že nám nejako pomôžu,to ako som sa vystrašila pri pohlade na to telíčko ani nemusím opisovať…v strese nejako nebýva ..je hravý spokojný ..Poraďte,co ste vasim detičkom davali ako ste s tym bojovali .Nasmu malemu to potieram fenistil gélom ale ze by mu to úplne zmizlo povedať nemôžem..stále bojujeme no s malými pokrokmi
ahoj nam pomozu na zihlavku vzdy fenistilove kvapky nic une som malej na to nedavala.Ani dr pri opakovanej zihlavke nedavala nic ine.