Žihľavka po teplom kúpeli

klaudinkax
13. máj 2023

Dobrý deň, chcem sa informovať..
Pred 7 dňami dcérka dostala na 2 dní teploty do 38..
Následne po teplotách nechuť do jedla a na tretí deň po teplotách sa jej v teplej vani vyhodila zihlavka.
Išli sme na pohotovosť kde jej dali injekciu ditiaden a poslali nás domov, medzitým o 2 hodiny začala zvracat a hnackovat tak sme zasa išli na kramare kde povedali ze črevná viroza pravdepodobne..
Išli sme domov a na druhy deň pomaly začala prijímať po lyžiciach čajík a piškóty, tyčinky...a včera už aj vývar s rohlikom, banán,a suché kekse,piškóty...dali sme ju večer opäť do vane a do 5 minút bola zihlavka opäť ale len po tie časti tela kam siahala voda.. znova sme išli na pohotovosť dali nám capiky domov a zodac.. zatiaľ nič nemá... prosím vás nevie niekto poradiť čo to je ?
Stolicu som dala na rozbor a vraj bola v poriadku. Ďakujem

amonet
13. máj 2023

okrem horucej vody tam bolo co? pripravok? voda je mestska?

anicka176
13. máj 2023

@klaudinkax horúca voda môže vyprovokovať žihľavku, najprv by sa mala vylúčiť alergia, ale žihľavka ma rôzny pôvod, môže súvisieť s infekciou a byť len prechodná, nemôže súvisieť s nejakým liekom?

klaudinkax
autor
13. máj 2023

@amonet vôbec jej nedávam nič do kupela.. dáme ju do vody a do 5 minut je vyhadzana až po zadok.. voda je mestská..mala ma 3,5 roka

klaudinkax
autor
13. máj 2023

@anicka176 lieky vôbec nemala.. len črevná viroza. .probiotika a dali jej kortikoidne cipky na 4 dní.. a nejaké cucacie tabletky proti alergii, ona nejedla ani orechy ani citrusy stále mame rovnakú stravu ..ona to nemá počas dňa
Len vo vani v teplej

anicka176
15. máj 2023

@klaudinkax verím, že do mesiaca po viróze to samé prestane, asi to súvisí s virózou