Ahojte, viete mi odporučiť doplnok železa pre ročne dieťa? Malému treba doplniť a Dr. mi povedala, že mám kúpiť Narosan. Lenže z tej sumy 50e za 500ml sa mi zatočila hlava. Akože ak nebudem mať na výber, samozrejme mu to objednám. No pokiaľ máte dobré skúsenosti z niečím iným, budem rada za odporúčania.
Ďakujem
Môj synček sa od 10m trápil so železom. Doktorka vkuse predpisovala kvapky Maltofer a po kontrolnom odbere mal hodboty nižšie ako predtým!! Tak som kúpila sirup Narosan čučoriedkový spolu s vit C (Cebion kvapky). Vždy hneď ráno, spolu s ovocím. Čo najväčší odstup od mliečnych výrobkov. A do čistej vodičky som mu rozpúštala tabletky bunkové soli na železo. Hodnoty mu nádherne stúpli a upravili sa 🙂 doteraz Narosan dávame ...odporúčam ho všetkými 10timi 🙂
Ahoj, aj moji chlapci jedia narosan cucoriedkovy, tiez som dlho predychavala cenu popravde, ale teraz som spokojna a poradila som ho dalsej kamoske a tiez maju dobru skusenost s nim.
@dankabetka Ahoj, napíš mi a dohodneme sa čo sa tyka narosanu čučoriedkoveho...určite je to lepsia voľba ako lieky, ktoré zapekaju...tento sirup nezapeka a ľahšie ho dostaneš do dieťatka lebo je chutný 😉
@domca2893 dakujem za ponuku, momentalne mam doma 3 flase v zasobe az do jari, a ano je velmi chutny, mali sme aj tropic na imunitu tiez nebol zly.
Neviem ako to je ale v lekárni je taký prášok stojí do 20€ a má najviac železa z voľne dostupných .skús sa opýtať a uvidíš že či môže aj ročné dieťa to sa v ústach pekne rozpustí aspoň pol sačka napr
Ďakujem Vám za odporúčania. Tak objednám ten Narosan. Pekný večer.
@qwer2019 mojej dcére doktorka dala maltofer na predpis.