Zelený jačmeň pre 3-ročné dieťa

7. júl 2024

Ahojte, prosím akú skúsenosť alebo odporúčanie máte so zeleným jačmeňom? Totižto dieťa 3roky trápime sa s.ekzemom už pomerne dlho a je to len horšie vyskúšali sme rôzne krémy oleje probiotiká no proste hádam už všetko čo by tak malé dieťa modulo známa mi ešte poradila zelený jačmeň ale vlastnú skúsenosť s výrobkom.pre.dieta nemá. Preto ak sa tu nájdu maminky ktoré skúsili tento jačmeň aj pre deti či už dobré alebo zle skúsenosti budem rada poteší aj značka. Ďakujem

ktochytavzite
8. júl 2024

Skús skôr obmedziť stravu.Nás príklad so z jačmeňom,muž ho bral kvôli žalúdku,bolesti,ta pani čo predávala jačmeň tvrdila že všetko vylieči🤦🏼‍♀️Ale mužov stav sa zmenil až po normálnej liečbe u gastroenterologička,choler a jačmeň len vyhodené peniaze.
skús upraviť najskôr stravu možno pozri ako stravovanie-protizapalove.

flavia1
8. júl 2024

Ahoj, náš malý mal od mesiaca atopický ekzém, neskôr alergické reakcie na kopec potravín. Teraz bude mať 2 roky a nasadila som zelený jačmeň, ale len značku Green Ways inej nedoverujem. Zlepšilo sa to. No treba začať veľmi málinko a ak nie je reakcia, tak pridávať. A skúsiť aj chlorellu, to idem tiež.