Ahojte,
Ja si frčím na zelených práškoch a tabletkách chlorela,spirulina a zelený jačmeň asi 4 roky..aj počas tehotenstva..velmi mi to pomáha..malý bude mat o mesiac 1 rok a chcem sa spýtať či niekto dával deťom už od tohto veku zelený jačmeň kvôli imunite a t d ..chcem aby to papal a čím skôr ale chcem vedieť názor 🙂
@natalia_lowi to je ešte skoro, načo to do neho cpat tak skoro, má problém a imunitou, byva často chorý, chodí do kolektívu detí? Ak nie, okrem vitamínu D a pestrej stravy je to zatiaľ zbytočné. Ale ak predsa moc chceš, konzultovala by som to s pediatrom.
Úplne v poriadku môžeš pokiaľ ich máš skutočne kvalitné 🙂
Ja jem GW a zdržiavam sa v týchto kruhoch a aj takéto malé detičky ich samé "vyžierajú" s chlorellou :D Pokiaľ kojíš, úplne v pohode sa tie vitamínky a všetky látky dostanú aj malému 🙂 ale ročné dieťatko už s tým nebude mať problém. A keď bude mať nejaký problém s bruškom tak to by som do toho išla bez zaváhania. Ale teda len pod podmienkou že sú vážne kvalitné, pestované a spracúvané presne tak ako majú a sú čisté 🙂
Koniec koncov nie je to nič iného len akási koncentrovaná zelenina 🙂
Ja neodporúčam. Ja som začala piť a musela som prestať, lebo dcera z toho hnackovala a to dostávala len prostredníctvom kojenia- mlieka. Taktiež lekárka mi to potvrdila, ze jacmen je silno čistiaci a moze mat takéto neziaduce účinky na bábätko. Priamo dieťaťu neviem...ved skus a uvidíš, ...ublížiť to nemoze, maximálne prezenie
@natalia_lowi vsade je napisane ze najskor od 3 rokov.