Zelenohnedá stolica u ročnej dcérky

mery24
9. máj 2012

ahojte mamicky!! prosim pomozte mi dcerka ma uz dost dlhu dobu taku zeleno hnedu stolicu taku kasovitu a chcem sa spitat ci nemoze byt nahodou alergicka na mliecko prosim pomozte dakujem,

azarijka
9. máj 2012

@mery24 co tak zajst k Dr?

jabadaba
9. máj 2012

trwba riesit s lekarkou na poradni. Moze to byt len UM, to obsahuje zelezo a stolia je zelenkava a moze to byt aj bakterialneho povodu. Ist k lekarke. Nic ine neostava.

bamb27
9. máj 2012

@mery24 no, moze,, aj nemusi, najprv vylucit bakterialna povod vyterom a potom to zistis len ak vysadite mlieko, uplne,,, my sme mavali kasovitu zlto-zeleno-hnedu aj 5 krat za den cez 2 mesiace, po vysadeni mliecka takmer zo dna na den dobre

sabiatko
9. máj 2012

chod za lekarkou, ona ti najlepsie povie, co jej je.

piacere
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mery24
autor
9. máj 2012

@piacere ma to 2-3dni, a len som sa chcela spita na vas nazor zajtra som chcela ist aj tak k dr. a na tom nevydim nic zle ze sa clovek pita netreba ma hned odcudzovat..
@jabadaba
@bamb27
@sabiatko dakujem

mirkakab
9. máj 2012

Kolko má dcerka? ak je len čisto kojená, myslím že to ovplyvňuje aj tvoja strava. radšej sa popýtaj lekárky, aj ked si myslím že to nieje nič vážne.

jabadaba
9. máj 2012

@mery24 nemas za co, dufam, ze je to len tym umelym mliekom. Drzte sa. 😉
Este som chcela, skus davat probiotika -napr. Infantdophilus alebo ine, v lekarni Ti poradia podla veku dietatka. Mas to ako prevenciu, neuskodia, ale ak by daco bolo, tak napravia traviaci trakt.

mery24
autor
9. máj 2012

@mirkakab ma 1rok a pije UM Hami..
@jabadaba dakujem🙂🙂 uvydime co povie dr..

piacere
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mia258
9. máj 2012

@mery24 neboj sa, to malé deti mávajú z jedla, nie je to nič strašné 😉

anjelicek26
9. máj 2012

@mery24 -- tri dni su dlha doba fakt? Nas maly hnackoval od 8-21 mesiacov cely cas a jedine, co z toho vraj musi - je vyrast - tolko vyjadrenie anglickych lekarov. Momentalne je na mnou naordinovanej diete a je to väcsinou ok, rozumej hnacka len 1 z 3 dni.

nibiru
9. máj 2012

@mery24 nejedla spenat alebo niaku zelenu listovu zeleninu?pochybujem že by zrazu bola alergicka na mlieko skor niečo zjedla alebo dostala daku virozu,infekciu neboli ju bruško_?nieje unavena,podraždená tak ako pisali baby vyter a počkat čo povie lekar.

mery24
autor
9. máj 2012

@nibiru nie nejedla nic zelene,.Nieje podrazdena skor by som povedal ze je viac ziva

mirkakab
9. máj 2012

@mery24 aha, ked má rok tak predpokladám že už papá hocičo. je pravdepodobné že to bude zo stravy, ked jej doteraz mliečko nevadilo, tak by to alergia nemala byť.