Zelena vodnata stolica 1x za 3 dni, plač, bolest bruška - Beba sensitive
U mesačnej dcérky sme zmenili mliecko približne pred 2 týždňami nakoľko z predošlého ju bolelo bruško. Pri tomto som tiež mala pocit že nie je dobre ale bolo to len týždeň , tak sme vydržali a počkali ešte týždeň . Mame aktuálne Beba sensitive, čo by malo byt na zažívacie problémy dobré. Dcerka už neplakala tak ako predtým avšak stolicu má každý 3tí deň a je tmavozelená a vodnatá. Vždy keď už dva dni nekaká , tak je už potom nervózna , plače, zle spí, mliečko nedopije a pri pití mliečka plače. snažím sa dodržiavať 3 hodinové rozostupy. Posledné dva dni už plače stále - zaspí a po chvíli je s plačom hore. Najskôr to robila len keď sme ju položili z rúk , tak som myslela že je len navyknuta na nosenie ale teraz to robí už aj keď ju nosíme , pravdepodobne ju boli bruško. Sem tam počujem sj ako keby sa jej vrátilo mliecko. V noci po papani vydava všelijaké zvuky s je nekľudna , ale zaspí. Poslednú noc už však ani nezaspala bola nepokojná. Súdim teda že je problém v tom mlieku. Uvazujem či nemôže mat ABKM - alergiu na bielkovinu kravského mlieka. U starších deti sa potvrdila táto alergia vo vyššom veku (okolo 2-3 rokov). Neviem teda čo s tým mliekom a na aké mlieko zmeniť. Doktorka odporúča zmenu na neocate alebo nutrilon allergycare. Mám obavy zo zmeny mlieka (najmä to neocate - staršia dcéra ho nechcela piť ) no takto to tiež nie je okey. Mali ste niektorá s niečím takým skúsenosti? Najmä má teda trápi tá stolica no teraz už aj to že vidieť že dcerka je nekľudna placliva a že ju niečo trápi. Súdim teda že mliecko .
@misslilac13 nutrillon mala v nemocnici a nesedel . Konkrétne nutrilon caesar biotik
@mariac91 môže mať alergiu na mlieko, my sme mali Nutrilon digestive allergy care a dobre mu sadlo
@mariac91 pre nás bol lepší sunar a nutrilon. Babou ich dokrmovali v porodnici a strašne divne stolice z toho mali aj keď si odgrgli tak taky divný puch to malo.