Zelená stolica u štvormesačného bábätka

gabika711
2. aug 2016

Ahojte žienky, prosím Vás moja 4. mesačná dcérka má posledné dni tmavozelenú stolicu a ja neviem z čoho,nekojím, dokrmujem ju len Nutrilonom a pije čajík ........ pila Sunárek - feniklový, ktorý veľmi nechcela a ako mala 4. mesiace sme prešli na Sunárek - hruškový a odvtedy má takú stolicu ? môže to byť tým?? .. /zatiaľ sme zeleninku ako mrkvu alebo zemiačky nedali/
Ďakujem 🙂

veverica5
2. aug 2016

Ahojcek.no to moze mat s nutrilonu.my sme pouzivali bebu ale doktorka nam vtedy tiez povedala ze je normalna zelena stolica...vraj je to preto ze umele mlieko obsahuje zelezo a to v crevach stmavne...nemusis sa bat pri umelom mlieku je to ok 😊

ludmilusik
2. aug 2016

Aj my sme pili bebu a tá stolica bola zelená skoro až čierna. Neriešili sme to keďže maly bol spokojný a neprejavoval zeby mu niečo chýbalo alebo ho niečo bolelo!

mima283
2. aug 2016

My sme mali nutrilon ha a ako to uz jedna kocka spomenula, obsahuje to vela zeleza a tiez nam kakal na zeleno. Ale riez som sa prvy krat zlakla, googlila a vypytovala sa doktorky 😊 pokial nie je nejaka upolena, ubolena, bude to v poriadku 😊