Ahojte, syn mal 3. 8. dva mesiace okolo jedného mesiaca začal mať veľmi zapáchajúcu, zelenú stolicu aj keď si prdne veľmi to zapácha. Boli sme samozrejme u pediatričky, tá zobrala vzorky ale nič sa v nich nenašlo. Teraz zobrala ešte jednu vzorku tak uvidíme. Okrem toho žiadne problémy nemá nezvracia, bruško ho nebolí ani nechudne krásne priberá. Má niekto podobné skúsenosti?
@joesvk pediatrička nás chce poslať na gastro pokiaľ sa zase v stolici nič nenájde
@kacenka2312 u nas sa tak prejavila intolerancia laktozy
@kacenka2312 kojis? Nas mal takuto stolicu z umeleho mlieka, zmenili sme na ine a uz bol ok.
Môj mal takú z umelého mlieka a aj zapáchajúce vetry a všetko bolo ok, niektoré umelé mlieka obsahujú viac železa a z toho môže byt zelená. Konkrétne mal Bebu, teraz má Kendamil a už normálna žltá.
@andrea_82 snažím sa kojiť pred každým kŕmením nech si aspoň cucne čo tam je keďže mám málo mlieka inak kŕmiť umelým
@lneviemmeno tiež sme väčšinou na umelom v pôrodnici sme mali nutrilon už pri ňom to z ničoho nič začalo teraz máme kendamil a je to stále také isté
@kacenka2312 aj môj mal ako prvý z pôrodnice Nutrilon a mal zelenú, pri Bebe tiež, Kendamil som mu začala davat až v 5.mesiaci a to už papal príkrmy, tak to môže byt aj preto. Ale doktorka mi vravela, že zelena je v poriadku z umelého
@lneviemmeno je pravda že na začiatku som mu dávala aj viac môjho mlieka keďže menej papal mu to stačilo, umelé mal len občas no teraz ho má skoro stále
Veď je to normálne u tak malého dieťaťa. Čudujem sa doktorke, že berie vzorky.
Nedávaj žiaden cukor navyše-do čajíka a podobne. Ak kojíš,tiež trochu obmedz cukor.