Zelená stolica u 12 dňového novorodenca. Čo s tým?

choka
30. mar 2014

Máme zelenú stolicu u plne dojčeného novorodenca. Čo s tým?

majjka1985
30. mar 2014

A ako zapácha?? Lebo ak je kyslá, zelená stolica, tak treba ísť k Dr. nech urobí výter z recta.

standu
30. mar 2014

Ak sa dieta vydatne dojci, po nadojceni je spokojne, nema ine problemy tak nic. skontaktovala by som laktacnu nech sa pride pozriet ci je prisatie a dojcenie v poriadku. zelena stolica moze byt ulne normalna, po spravnom vyhodnoteni dostacujuceho prijmu mliecka.

katarina822
30. mar 2014

moj nazor. pije pravdepodobne iba predne mliecko treba ho dlhsie nechat na jednom prsniku znova prikladat na tej jeden prsnik popripade stlacat aby pil aj zadne mliecko plne dojcene babo tak malinke ma prazenicovu /zltu /stolicu.

ivka.minnie
30. mar 2014

Ak je babo plne dojcene a inak zdrave, moze byt ze iba mu mliecko rychlo preslo cez traviaci trakt a preto je stolica zelena. Ja by som pockala den dva a malo by to byt ok. Ak nie zavolaj doktorke. Moj maly mal tiez parkrat zelenu stolicu, ale vzdy to preslo, nikde som s nim nebola.

lencika
30. mar 2014

ahoj moja nina mala dlho zelenu stolicu a doktorka to vobec neriesila a potom zrazu ani neviem mala stolicu normalnu ale zase ine je ak ma dieta nejake zmeny aj ze casto place alebp nespi nezanedbat to urcite nie

dejka77
30. mar 2014

Pokial viem, tak zelena stolica je kvoli tomu, ze sa babatko rychlo napapalo a mlieko mu rychlo preslo traviacim traktom. Ja som mala vela mlieka a pamatam sa, ze sa parkrat stalo, ze dcera mala potom zelenu stolicu. Ale nestavalo sa to kazdy den. Ak sa ti to nepozdava, opytaj sa lekara.

nelly004
30. mar 2014

katarina822 má pravdu..je to tak ako píše....tzv. "hladné hovienko" z predného mlieka 🙂)

steffi123
30. mar 2014

Aj moj maly mal parkrat zelenu stolicu......tiez som sa prykrat prelakla🙂

petrikam
30. mar 2014

Ja mám tiež takú informáciu, že zelená stolica je z toho, že sa bábo napije veľa predného mlieka a málo hustejšieho zadného. Moja malá mávala zelenú stolicu a všetko ok. Bábätká to mávajú často.

inull5
30. mar 2014

bez obáv, môj chlapisko sa vo veku tvojho bábätka tiež napil rýýýýchlo toho redšieho mliečka a mal zelenú stolicu, priberal pritom dostatočne, asi 1 kilo mesačne, dnes máme 4 mesiace a týždeň a má skoro 7,5 kila. čiže vôbec to nerieš, pokiaľ drobca nebolí bruško, priberá a je bábo spokojné, nerieš. dokonca aj trochu hlienu je ok.

eryykah
30. mar 2014

moj brat mal, mama mala mlieka, tak bol chuda hladny.. museli prejst na umele

veva45
30. mar 2014

Ak je kojeny nevadi..... aj moja dcera mala a lekar povedal ze to je ok u kojenych deti....