Ahojte kocky, mala ma 11 dni, papame um beba Ha , vcera a dnes mala taku jedovatu zelenu stolicu. Citala som ze to.moze byt z toho HA mlieka, ale aj ze to moze byt ze malo papa. Ma 4 a pol kila a papa kazde 2 a pol az 3 hodiny 65 ml mlieka. 3 dni mame koliku, davame coliprev a biogaia.
Je to normalne ta stolica ci mam ist k lekarke ? Myslite ze papa dost ci je to malo? Pribrala nam pekne za od porodnej vahy uz ma plus 160 gramov.
Dakujem.
@jajusa85 ahoj, my sme tiez mali bebu ha a zo zaciatku tiez mala zelenu stolicu. Postupne sa jej to upravilo.
Ja som davala nekadex. Koliky sme nejako extra nemali ale brusko som masirovala a natierala tym olejcekom z dm, aspon ja som mala pocit ze to pomahalo 😁
Keby bola stale podla teba zla, urcite zavolej pediatricke. Drzim prsteky 👌
dokial tam neni krv, neni biela alebo cierna alebo vodova a ked cika v poriadku tak to je ok. Farba zalezi od mikroflory v hrubom creve.
Je to normálne
Ahojcek,na koliku je velmi dobra poloha tigra,tiez pozor na spenene mlieko vo flaske,ak pocujes ako babatku buble a skrka v brusku,je to dietna chyba,citlivosť na laktozu,zmen mliecko.
je to normalne