Viem, že tieto témy tu už boli, len by som chcela vedieť či niekto mal podobný problém ako my. Dcéra má mesiac a pár dní. Je plne kojena a posledné dva týždne má zelené hlienovité, riedke stolice. Výter aj stolica na rozbore boli v poriadku. Nakázali mi teda držať bezmliecnu diétu. Je to už vyše týždňa čo nejem vôbec mliečne výrobky ale stolica je stále taká istá a nevidím žiadne zlepšenie. Malá je po napapani vždy uplakaná a kŕči a pučí sa. Vidno, že ju strašne to brucho bolieva, vôbec nie je spokojná. Už nevieme čo stým. Na detskom oddelení mi povedali nech doktorka predpíše Neocate. Nechcem skončiť s kojenim len tak.
@rebeka2022 ono sa to neupravi do tyzdna.a si si ista ze si vyradila vsetko mliecne?t.j aj kravsku bielkovinu?k tomu sa odporuca vyradit aj vajcia aj soju,aj kuracie a hovadzie maso (skrizene alergie).isla by som skor na alergologiu/gastro
@rebeka2022 tyzden je este malo,chce to dlhsi cas,vladtna skusenost,asi aj 3 tyzdne,a jevto prisna dieta,vela potravin obsahuje mlieko,prever si to co jes
@simona92101 áno snažím sa na to dávať veľký pozor. Ďakujem ešte teda vydržím aspoň tie 3 týždne.
@kristina82 ďakujem teda, snažím sa na to dávať veľký pozor. Študujem všade zloženia všetko. Asi treba len vydržať 🙏
ahoj, riešili sme toto isté. syncek mal mesiac a pol a do troch sme to riesili. mal tam aj krvave hlieny obcas..... teraz ma 5 a stale to sem tam ma.
výtery aj vzorky stolice boli ok, opakovane sa to to robilo. boli sme na sono a chir.vyšetrení v NUDCH, všetko tam ok.. dr mi kázala vynechať aj banany, hovazdie maso, vajicka. ked som sa vykaslala na dietu, malemu sa vratila zlta stolica :D teraz sem tam ma zelenu, ale berie teraz atb kvapky tak to bude asi z toho.
na brusko nam pomohol pupik krem, kupanie na brusku, spanie v perinke paperovej - nie na tvrdom, ale makkom poddajnom.
@hanicka1995 a keď si aj skúšala tie diéty vôbec sa to nezlepšilo ?
@hanicka1995 ešte ak sa môžem spýtať, zlepšili sa tie bolesti bruška po 3 mesiacoch ?
No ono, mesacne babo mava casto po kojeni kŕče, hlavne ked si nevie odgrgnut alebo ho nedame odgrgnut. Ja sama som zazila krce z naduvania, ked mi zacali vadit kvasnice a to boli take bolesti, ze som chcela stenu škrabať. Take male babo je este malo mobilne... preto sa nevie popretacat, vyprdiet, odgrgnut si samo. Ja len teda k tej nespokojnosti po kojeni. Pomohlo mi aj nekojit dlhsie ako 10 minut a potom nosit alebo vylozit na seba do kresla zvisle par minut
Mozete skusit este coliprev kvapky, aj ked pri eliminacnej diete by sa to malo zmiernit aj keby bol problem len v laktoze… a v eliminacnej diete pokracovat, chce to urcite dlhsi cas, nez tyzden.