Zdvojený duty systém

zuzqa2311
14. dec 2016

Pekný večer. Prosím mamičky ktoré majú s týmto u svojich drobcov problém. V marci 2016 môj malý prekonal silný zápal obličky, od vtedy sme sledovaný na nefrologii keď sme boli v kosiciach zistili mu zdvojeny duty systém a vraj vrchná časť ľavej obličky buď nepracuje vôbec alebo nie tak ako má. Paani doktorka nás objednala o pol roka ( máj) na kontrolu a keď sa to nezmení bude nutná operacia. Prosím vás o nejaké vysvetlenie bude stým mať problémy už stále? Dakujem

slavkabj
10. dec 2020

@zuzqa2311 ahoj, tento prispevok je starsi ale skusim..... chcela by som sa opytat, kedze mam s dcerkou podobny problem, tiez mala zapal oblicky a ma zdvojeny duty system, ako ste dopadli na kontrole? Upravilo sa to?

zuzqa2311
autor
10. dec 2020

@slavkabj pekný deň prajem
Zo synom sme stále sledovaný na nefrologií na kontrolu chodíme už iba raz do roka a do Košíc už chodiť nemusíme. Syn nemá žiadne ťažkosti za každým máme dobré výsledky.
Akurát ak by sa stalo a mal by teploty treba k dr. Doniesť aj moč , inak fungujeme normálne

slavkabj
11. dec 2020

@zuzqa2311 dakujem za reakciu

labocca
6. okt 2021

@zuzqa2311
@slavkabj
Dobry den maminky,moj syncek ma od narodenia to iste.
Su vase deticky len sledovane na nefrologii? Alebo riesili to lekari aj inak? A co vam prosim povedali? Moze to sposobovat nejake tazkosti?
Dakujem za odpoved.

slavkabj
6. okt 2021

@labocca ahoj, dcerka je len sledovana

zuzqa2311
autor
7. okt 2021

@labocca Ahoj 🙂
Na poslednej kontrole nám povedali že to nebude spôsobovať žiadne problémy. My sme sledovaný už iba raz do roka.