Zdurený prsník u 6-ročnej

4. aug 2023

Ahojte máte niektorá skúsenost že.by vaše dcérky mali prska alebo len jedno zdurené a nebolo to nič vážne ?..ja to dlhšie sledujem u mojej 6* ročnej a mám strašný strach ..je pravda že papáme kuracie mäsko ..mávala ho pravidle ešte aj v škôlke ale neviem mám strach z čoho to môže.mat..uz ani nespavam v noci.

autor
4. aug 2023

Napíšte mi prosím že to mali aj vaše deti a nič vážne to nebolo 🙏🙏🙏🙏🥺🥺

mtn112233
4. aug 2023

A čo tak spýtať sa na to lekára? To si skúšala?
Neviem ja kebyže kvôli niečomu nespím tak to riešim

7miriam77
4. aug 2023

Ahoj,a nebuchla sa niekde? Moja mala raz tiež ...zľakla som sa, mala hrčku v okolí bradavky a sťažovala sa, že ju to boli . Natrela som jej to calciovou masťou, za dva dni hrčka zmizla, aj bolesť....bolo to pred rokom tuším. V každom prípade ak to nebude miznúť, treba ísť k dr. Neboj, nebude to nič vážne 🍀🍀🍀

autor
4. aug 2023

@mtn112233 samozrejme ideme už na vyšetrenia od pondelka

martinajurkechova
4. aug 2023

Moja malá to mala keď bola ešte bábätko, ale to bolo iné, lebo vtedy som ju kojila. Úplne normálne choď na sono a budeš vedieť hneď na čom ste.

elmivelmi
4. aug 2023

moze to byt aj zapal len.treba k dr a mozno jej urobia normalne sono.Verim tomu,ze je to nieco neskodne.

majkamasar
4. aug 2023

Mali sme to tiez. Zlakli sme sa hned ultrazvuk a odber. A vysledok u nas bol uz tvorba mliecnej zlazy a diagnoza predcasna puberta. Tiez to zacalo pred nastupom do prveho rocnika.

autor
4. aug 2023

@majkamasar a liečba ?

majkamasar
4. aug 2023

Na prsnik nam dali octanovu mast. Potom sa to ukludnilo. U endokrinologa sa potvrdila predcasna puberta z rozborov krvy. Da sa to zastavit nejakou liecbou, ale ja som to nechcela. Vtedy isla do prveho rocnika. Teraz ide do stvrteho vidiet ze ma trosku vacsie prsnicky oproti spoluziackam. Menstruaciu zatial nedostal ale vidime uz ze je niekedy naladova. Radila som sa s viac odbornikmi. Jeden radil zastavit liecbou traja nechat tak nech sa to ide prirodzene. Pani ucitelku v skole som o tom informovala, ze keby nieco aby vedela. Aj dcerke som to vysvetlila aby sa nezlakla.