Ahojte, dcérka 2r a 9m mala nedavno potvrdený zápal v moči kde nám nasadili Atb no lenže po dobraní stále ju bolelo bruško , kolená ju veľmi bolia až tak že ma hysterický plač, niekedy už povie že aj ruka ju bolí.. išli sme k doktorke s tým ze stále sa sťažuje na bruško a už aj niekedy na šušu že ju občas bolí ale nie vždy .. poslala nas na sono bruška aby to tam pozreli , opäť jej máme priniesť moč, stolicu.. mali ste niektorá podobne ? Dnes sme boli u doktora ale nie kam chodí ona nakoľko sme boli u mojich rodičov tak sme išli tam v mojom meste , zaniesli sme moc ten bol negatívny a aj crp nízke mala .. Bojím sa o ňu.. Mala včera aj dnes zvýšenú teplotu 37,8 môže byť že aj prechladla ja už fakt neviem. Som zúfalá , že čo to môže byť .. na bruško sa sťažuje aj keď nič neje , zistili jej histamínovú intoleranciu ale hraničnú a taktiež hraničnú intoleranciu na mlieko , snažím sa všetko dodržiavať ale na mám pocit ze ju stále len brucho boli potom kolená a nakoniec sa aj posledné dni začala budiť v strede noci s plačom ale nevie ani sama prečo.
@niky_55 mali sme skoro to iste ako vy… stale bolesti bruska, zvysena teplota, bolesti noh a zacal aj kyvat… poviem tak ako je, ja som si myslela ze ma leukemiu…mal vsetky priznaky..zacali sme to riesit s lekarkou, najprv moc potom stolica, vytery, crp 38..a nakoniec z toho bola iba hnusna angina+ bacily v nose, zacal brat ATB …trvalo to 3 tyzdne…teraz je uz nastastie vsetko v poriadku, ale nebolo mi vsetko jedno… len prosim ta nebud taka “sprosta” ako ja a necitaj nic na internete!!!! to je naj naj najhorsie co mozme vtedy urobit…drzim palce dcerke❤️
+este opuchnute lymf. uzliny.. vtedy som uz nespala od stresu
@becyn97 presne až na to ze dcérka nekrýva ale občas sa sťažuje na bolesť nôh, aj ja už si namýšľajú hocičo ale viem ze to neni dobre na psychiku a treba si nastaviť myslenie inak ze bude všetko ok 🙂 lebo už som zúfalá z toho bruska jak sa sťažuje ze ju boli preto ideme aj na sono tak uvidim ze čo to bude dúfam ze nič vážne :/ crp jej včera robili a mala ok nízke takže ja už neviem :D
@niky_55 ja sa len opýtam nerobili jej vytery? Moje baby mali obidve v lete streptokoka pyogena v hrdle, jednu bolelo hrdlo, druhu skoro vôbec. Dr nám vtedy povedala že sa to musí preliečiť lebo je to hnusoba ktorá vie potom sadnúť na kĺby, môžu z toho bolieť nohy, ruky. To ma teraz napadlo. My sme vtedy vybrali dvojo atb každá, až pokiaľ nemali čistý výter. Teplotu mali len miernu do 38 vtedy.
@terezka1631 no to jej veru nerobili, ale dám aj to pre istotu spraviť 🙂
Mňa napadla reuma dufam ,ze nie držim palce..
@niky_55 Joj, to sa zle číta... 😔 Sestrina kamoška a aj jej malá dcérka majú nejakú skrátenú močovú trubicu alebo niečo také. Ale zistili to až teraz po rokoch, ale stále mala tie zápaly, furt atb, no a jej malá má to isté. Teraz chodí na nejaký zákrok každý mesiac, že po štyroch sedeniach by sa to malo už zlepšiť. Čo keď to je niečo fyziologické?