Zdravotná karta - kartotéka

23. jan 2024

Ahojte prosím vás mam taky problém dnes som bola zo syncekom pri detskej dr. Nemohla tam nájsť našu kartu že ju mám doma doma som všetko úplne pozrela všade hľadala nenasla som ju. Vystavia mu novú zdr. Kartu ? A co tie papiere co tam mal ? Všetky očkovania a ostatok ? Dr to podľa mňa bude mat v PC ale tie ostatne keď sme boli napr na krčnom nejako to nenájdu v našej poistovni ?
Synček ma 1,5 roka čiže veľa tam tých papierov nebolo ale aj tak netuším kde môže byť. Stratili ste niekotora? Ako ste to riešili ďakujem

stanulienkat
23. jan 2024

Neboli ste počas ich neprítomnosti v zastupujúcej ambulancii? Možno bude karta tam. Alebo ju sestrička zle založila. Skús ju poprosiť nech prehľadá kartotéku, ak si si teda neni vedomá toho, že by si si ju požičiavala k nejakému inému odbornému lekárovi.

majamat
23. jan 2024

poistovna s tym nic nema, oni nemaju lekarsku spravu, oni maju len kody vykonov, ktore musia zaplatit. a teda tie kody su vseobecne. cie ak to bolo len vysetrenie,t ak maju len zaznam, ze to bolo vysetrenie. co bolo zaverom vysetrenia, to oni nevedia.

no odborni dr si casto robia 2 spravy - jednu si nechavaju a druha davaju pacientovi.

majamat
23. jan 2024

a mozno by stacilo, keby ti prisusna ambulancia dala mozno len nejaky sumar, pripadne ak maju spravu v PC, vedia t ju vytlacit.

no zrejme ti bude za poplatok. aspon si ymlsim.

luccija
23. jan 2024

Prečo by si mala kartu doma?veď to by si si pamätala a karta sa nedáva nikdy do rúk.Podla mňa ju nevedia nájsť.je e zdravotníctvo mala by všetko vidieť v PC

jaskolka
23. jan 2024

Podľa mňa ju len zle založili. Stane sa to, človek je omylny.
Poisťovňa s tým nič nemá, keď kartu nenájdu, tak z počítača si vytlačia nálezy a založia novú.