Baby potrebujem poradit chcela som dat spravit malemu vysetrwnie stolice dr mi dal 3 ampulky kde mam zbierat ok a teraz je na nich na ☹ pisane NAME meno DATE datum narodenia A ESTE Na hned za N je pomlčka a nad nou je male o a to neviem co je ked ze maly mi plakal pri nohach tak ze absolutne mi to vypadloo co tam mam napisat a doniest a este mame take skličko prelepene lepiacou paskou a tomu mam zajtra rano prilepit na konecnik a naspat nalepit na to sklicko a doniest to vsetko ... vietemi niektora pomoct a poradit co tam treba napisat na tie vzorky navrh aknma niekto stym skusenost budem vam vdacna a vopred dakujem . 🙂 😉
No prave ze ona mne hovorila ze to mam napisat ale uz neviem presne co hihihihihi . Uvidime no vsak jej to zanesiem a uvidime . Dakujem za odpoved 😉
zavolaj sestričke, ona Ti poradí, poprípade ak jej to odovzdáš, povieš, že nech dopíše 😉
Ahoj my sme v máji presne toto riešili, ale ja som na tie ampulky ani na sklíčka nepísala nič, len som to dala spolu do sačika a zaniesla sestričke a sestrička už s tým ďalej pracovala. N-o to je akože celým podľa mna numero, teda číslo. Ja by som napísala, to čo vieš že tam má byť a zvyšok ak bdue treba dopíšeš. Ale opakujem ja som nepísala nič, keď som to dala sestričke viac som neriešila. POkiaľ si dobre pamatám na tie sklíčka ani nieje kde niečo písať, a aj ampulky sme dostali bez papierika. Napíš proste meno a dátum narodenia a hotovo.