Zbavenie sa moraxelly bez antibiotík

misickaa4
7. jún 2021

Ahojte, maly ma 1,5r a uz 2x za 2 mesiace mu po vyteroch vysla moraxella
Dr nam dala zase atb, ale chcela by som sa toho zbavit nejak prirodnejsou cestou.
Ma zelene sopliky a produktivny kasel
Sinupret, stoptussin ani junior angin nam velmi nepomahal.
Mate niekto skusenost ako sa tohp zbavit nastalo?
Dakujem

rude_baby
7. jún 2021

Dcéra dostala antibioticke kvapky do nosa a po týždni bol pokoj 🤷‍♀️

misickaa4
autor
7. jún 2021

@rude_baby aj on sa toho zbavil 1.x, ale vratilo sa to. A ide mi o to, nenapchavat ho stale atb, ale poriesit to nejako inak...

rude_baby
7. jún 2021

@misickaa4 kurník sopa, nemá to nejaké dieta v okolí, že to vždy schyta od neho? A vám dali ATB sirup, či ako? Lebo zas ATB kvapky do nosa podľa mňa nie sú až taká tragédia, ako napr trifed

misickaa4
autor
7. jún 2021

@rude_baby no teraz ma aj atb aj do nosa..ma sesternicu 3r, tak ta mozno zo skolky nosi...

jaskolka
8. jún 2021

Pri zelenom sopli a vlhkom kašli už momentálne to bez ATB nepôjde, je to už bakteriálna rozbehnutá infekcia. Skôr po preliečení podporovať imunitu.

misickaa4
autor
8. jún 2021

@jaskolka dakujem. Aj Mate overene, ako zvysovat tu imunitu? Na trhu je toho milion....vdaka

miskaska
8. jún 2021

Toto poznam, to bol kolotoc, u dcery snad od narodenia..ATB dobrala a po tyzdni opat hlieny a kasel a zas Moraxella. Ja som vtedy skusala vsetko uz aj homeopatika. Spýtajte sa lekarky na Bronchovaxon - ten by mal dietatu vycvicit imunitu proti batkeriam. Ja som skusala: zvlhcovac, inhalovanie (vincentka + ambrobene), koloidne striebro, Euphorbium - homeo, Homeopaticke gulocky na Moraxellu...

misickaa4
autor
8. jún 2021

@miskaska a nic nezaberalo? A co nakoniec pomohlo? Dakujem.krasne

miskaska
8. jún 2021

@misickaa4 ani neviem, asi vsetko dokopy. Syna tiez trapila Moraxella - jemu sa nakoniec vyberala nosna mandla. Neviem, ci dcera vyrastla..ale vtedy raz nam zabrala kombinacia tych homeopatik a koloidneho striebra...ale to uz bolo ciste zufalstvo. Inak v homeo moc neverim 🙂

jaskolka
8. jún 2021

@misickaa4 V práci na orl sme mali dobrú skúsenosť s imunoglukanom.

fiafia
8. jún 2021

@misickaa4 Bronchovaxom nám pomohol.

misickaa4
autor
8. jún 2021

@fiafia ale ten je ze az od 12 rokov? ☹

fiafia
9. jún 2021

@misickaa4 nie určite. Moja bude mať 4,5 a brala ho pred rokom. A hneď bol vidno rozdiel v chorobnosti. Moraxellu sme mali často ale keď nemala z toho problémy neriešili. Vraj bola v kontakte s bezpriznakovym čo ju stále nakazil.

miskaska
9. jún 2021

@misickaa4 je aj pre deti a aj pre dospelých.

misickaa4
autor
9. jún 2021

@fiafia no to je asi aj nas pripad...dakujem

misickaa4
autor
9. jún 2021

@miskaska dakujem.moc