Zážitok s nepríjemnou detskou sestrou

mamusa34
22. apr 2021

Ahojte ,ako môže byť detská sestra taká odmerana a priam hnusná voči vám ..vidno že sú nesympatie voči mne.. raz bola výmena názorov s doktorkou ,kôli vyšetreniam..chvilu sme nechodili ale znovu som začala .. predsa zdravie je na prvom mieste ..ale proste tá osoba vonku keď sa stretneme ,zazerá po mne a dokonca raz išla so ženou a povedala niečo v takom zmysle namna že .."som taká"..viete si asi domyslieť..(myslím že toto nemá robiť žena čo robí s deťmi takto ohovárať rodiča )..a tá žena jej vraví že tak sa jej nezdrav.
Nuž čo chcela má mať . Neviem čo teraz očakáva že sa jej budem podlizovat zatoze je sestra? Aj pred doktorkou sa chová tak ,úplne to bije do očí ..
Neriešila som to ..zbytočne si robiť nervy ..ano je tu možnosť zmeniť doktorku v inom meste bohužiaľ.
Ja neviem prečo je svet tak zlý, zákerný a nechápavy .
Musela som to dostať von ..nieže by ma to extra trápilo ale tak chvíľku som mala pokazený den..dnes som ju videla nespustila zo mňa oči 🤦už som myslela že jej vyplazim asi jazyk pri najlepšom

babovka2321
22. apr 2021

@mamusa34 aby sme si utvorili nazor, mohla by si popisat tu vymenu nazorov ohladom vysetreni.

petus998
22. apr 2021

@mamusa34 take arogantne prrotivne sestricky milujem mam vlastnu skusenost s takou v nemocnici

zuzikak
22. apr 2021

no ak mas pocit, ze ta sestricka proti tebe nieco ma, normalne sa jej to pred doktorkou kludne spytaj. Ze mas pocit, ze ma s tebou problem. Chces si s nou vychadzat a nevies, co sa deje. Kludne, ze si za uprimne a otvorene vztahy..... Aky ona moze mat nazor na vysetrenia ? Na to tam nie je doktorka ? No ak nabuduce bude na teba cumiet, tak jej kludne zakyvaj na pozdrav. Nemusis sa podlizovat. Nerozumiem - ta vymena nazorov bola s doktorkou alebo so sestrickou ?

nafka0483
22. apr 2021

@mamusa34 Takze ty si mala s lekarkou vymenu nazorov kvoli vysetreniam a sestricka je kvoli tomu k tebe odmerana? A ako sa to prejavuje, nejako ti odpiera zdravotnu staristlivost? Alebo len nie je taka mila ako si ty predstavujes?
A vonku ked sa stretnete ze zazera, no a? Sak nech zazera, to je snad jej problem, nie? Ako to teba priamo ovplyvnuje? Tak mozno ma zlu naladu, je vzdy namosurena, zazera po ludoch, ved to je jej problem.

bagre
22. apr 2021

@mamusa34 neviem objektívne posúdiť okolnosti.. ale niektoré sestry sú dôležitejšie ako doktorka (a snáď aj riaditeľ nemocnice). A niektoré si proste problém nájdu = po prvej nezhode zmenia správanie. A to sa stáva aj inde, ale to je problém toho dotyčného, že nevie veci spracovať a má potrebu sa ofukovať a podobne.
Ak si spokojná s doktorkou tak ju nemeň, sestru nerieš,(aspoň ja by som sa neznížila k podobnému správaniu)...ale ak by nejak priamo a osobne zarypla, proste niečo "cez", tak by som sa rázne ozvala. V takomto prípade to niekedy pomôže spratať sa naspäť do kože 😉

nikaeli
22. apr 2021

a čo je pointou tvojho výlevu? v podstate si nenapísala nič konkrétne, iba si si zanadávala na sestričku a tvoj záver "chcela som jej vyplaziť jazyk" je bombový :P

elizabeth88
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabeth88
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mamusa34
autor
23. apr 2021

@nikaeli no čo čo asi . Chovanie sa človeka čo robí prácu ...ktorá není ako predaj tovaru🤦

mamusa34
autor
23. apr 2021

@nafka0483 aké také tela"nemá čo robiť v zdravotníctve

medulienka81
23. apr 2021

@mamusa34 vieš kolko som ja takých stretla, hlavne keď človek rieši dieťa a bojí sa a je aj v strese..tak podpora žiadna zo strany sestričiek...v nemocniciach atd..pri pôrodoch...taký človek tam nemá čo robiť..lebo ja si sestričku predstavujem ako empatickú, nápomocnú, súcitiacu osobu.. a to je všade ..takýchto ľudí nájdeš v každom odvetví...

nafka0483
23. apr 2021

@mamusa34 Preco tela? Co ti robi v ambulancii?

elizabeth88
23. apr 2021

@mamusa34 si len toĺko,že sú také sestričky,nájdu sa.viaceré určite máme také skúsenosti rôzne.Ak si spokojná slekárkou alekárkaTi nerobí naschvály a nesnaží sa Ti nejak pomstiť alebo čo...neriešila by som ju.

malva123
23. apr 2021

@mamusa34 to je taky vykrik do tmy...o komsi o comsi...akurat mam nazor na teba.

mamusa34
autor
23. apr 2021

@nafka0483 nepríjemny prístup povýšenecky

nafka0483
23. apr 2021

@mamusa34 Tak sa slusne ohrad. Neviem co konkretne robi, ci ti nieco nevhodne povie alebo co, ale treba sa ozvat.
Ak ti len nevyhovuje jej ton, alebo pohlad, tak to neprerobis, kazdy je nejaky a mozno takto "zazera" na kazdu druhu a mozno takym sposobom rozprava stale.