Ahojte mamicky. Myslite ze je dobry napad zavinovat babo do zavinovacky/ulitky ked ho trapia bolesti bruska a prdky a teda kope nozickami? V zavinovacke ma ale obmedzeny pohyb. Na druhu stranu by sa malo citit tesne ako v brusku..mozno si poviete ze hlupa otazka🙂 Dakujem
lepsie je ked babo ma priestor na kopanie,ale koliky musite pretrpiet tak ci tak kazde babo je ine....podla na zbytocne vyhodene peniazky
najlepšie na "koliky" je nosenie v šatke na tele matky..matka prirodzene zohrieva telo dieťaťa anapomáha tým lepšiemu pohybu čriev dieťaťa, dieťa je kludné pretože je tesne pri matke
@pikulik8 k tomu noseniu, my sme kúpili manducu a naša v nej tak revala a kričala ze sme ju po troch dňoch vrátili 🙂 podľa mna je lepsie dať bejby na voľno a veľa cvičiť, na bruško, poloha na tigríka a masírovať. A čakať kým z toho vyrastie 🙂 naša prestala mat bolesti od 6 týždňa
@luba41 nie. Ja som chcela satkovat, lebo som to pri prvom nerobila, ale malinka sa vyslovene branila, tak som ju nosila na rukach, a to bola spokojna. Satku som mala nastastie pozicanu... v manduce sa jej tiez moc nelubi, vydrzi tak 10-15 minut a v noci je to katastrofa, ci je v ulitke alebo v spacom vaku s volnymi ruckami... 😔
@pikulik8 ked som kupovala ulitku, uvadzali jednu z jej vyhod riesenie bolesti bruska, lebo ma rucicky tak zlozene vpredu a ked sa mrvi, vraj sa masiruje... nam to veru nepomohlo, este sa jedovala, ze sa nemoze pohnut, lebo ked si chce puknut, prehyna sa do luku ☹