Zavalené dutiny 5 ročného

bobana297
22. okt 2021

Ahojte. Zeny mate este nejaku zarucenu radu na uvolnenie dutin? Syn uz 2 tyzdne nemoze dychat.. inhalovali sme Vincentkou, preplachovali sme Vincentkou, nad hrncom so solou a s eukaliptom sme naparovali, striekackou s teplou vodou a so solou sme prestrekli, v ponozke zohriata sol z panvice na celo prikladali, difuzer s eukaliptovymi kvapkami. A nic. ☹ absolutne nic. Uz ho hlavicka boli, niekedy aj uska a to ma do nich atb kvapky, a vecer vzdy dostane teplotu. Nejake rady este? Alebo lieky? Dakujem vam ☹

babatkoo
22. okt 2021

Sinupret sirup ste skusili? Ten mojim detom pomaham uvolnit dutiny 👌🏻

janinah
22. okt 2021

Naparovat netreba.sol áno.aj sinupret...ale toto je na návštevu ORL a ATB

vikes
22. okt 2021

@bobana297 na dutiny pomáha aj infračervená lampa. Keď je už choroba v pokročilom štádiu najlepšia je návšteva lekára.

renatka100
22. okt 2021

@bobana297 urcite aj nejake antihistaminika, nam teraz predpisali aerius, ten je iba na recept, ale volne predajny od 6 rokov ktory je fakt dobry je xyzal - polku rano a polku vecer mozes davat. A aj solmucol- acc long na rozpustenie hlienov.

nikpa
22. okt 2021

@bobana297 podľa mňa si vyskúšala všetko možné, treba už navštíviť ORL, za normálnych okolností by mu niečo z toho čo ste skúšali už pomohlo.

u2jana
22. okt 2021

@bobana297 nasivin sirup