dcera už mesiac kašle...už neviem čo mám s nou robiť... kvapky a spreje to je boj dávať...nechce spolupracovať..a fenistil tiež už asi nezabera... dokt. povedala, ze mám dať solmukol...
potom sa jej trochu uľaví dva dni už skoro ok a na tretí den zas sople...a kašeľ..najviac je to v noci..nos na čistý...ale zateká jej hlien a ozaj riadne kašle!!
Teraz zas povedala...že mame asi reflux!!!
Na krčnom všetko ok!!
@dzulli1980 Doktorka má už 2x odfajčila...kúpte si taký a taký sirup ešte a teraz je na dovolenke...u nej existuje len solmukol a fenistil!!
kalobu som jej tiež už začala dávať!!
mám doma aj antib... čo mi raz predpísali na krcnom, keď malú bolelo uško..no nechcem jej to dávať zatiaľ!! aj tak by som to musela prebrať s doktorkou!!
No pokiaľ má v nose resp. hrdle nejakého streptokoka, voľnopredajnými liekmi jej nepomôžeš ... a prečo sa necháš doktorkou odfajčiť? Jednoducho trvaj na výteroch z nosa, z hrdla ... zrejme bude niekde problém, keď choroba neprechádza, či?
@jonka23 ja mám podobné prejavy ako alergik, ale to už v dospelosti, ako dieťa som mala klasickú sennú nádchu - slzenie a svrbenie očí, kýchanie, nádcha, upchatý nos... aktuálne horúco, peľov vonku veľa...
@dzulli1980 zajtra zavolám ...a pôjdem k tej čo ju zastupuje... lebo už je to riadne dlho... čo sa trapi...Mala tiež vždy riadne výstraja u doktora..je vždy problém vzíat nejaký vyter!
ďakujem.
Dcére na vlhký hlienovity kašeľ pomohlo inhalovanie , konkrétne amprobene. Za 3 dni bolo po kašli…
@ada0207
Dobrý den, no nezvládli
Dcera je po op nosnej mandle a operovali jej aj ucho... má tam tersz taku rurku...
Kašeľ pretrváva..... teraz kaske v noci ale ráno sa vykašle cca 10 minut a potom je cely den kľud... teda ak nie je ozaj chorá.... aké počas dňa stále oddrhava!!!! Teraz ba imuniligiu nám dali broncho waks... tak uvidíme... už som z toho ná prášky🙈🙈
@ada0207 dobrý deň... nepomohlo..stsle má obcčas kašeľ!!
Niehedy v noci.. ked nie v noci..tsk rano si vykašle svioje a cely deň nič!!
Alergie vyšli na plesne a roztoče..ale minimálne!
Berieme Nasonex dllhodobi!kamaratka mi povedsla... že jej syn kaslal z toto.. a ja uz neviem čo robiť!!
@jonka23 Ahaa áno aj ja mam kamošku ma malú 9r a tiež ma alergiu na roztoče a perie,a veru tiež jej kašle stále to je pravda. Môj ma 3r a máva stále soplik z alergie na peľ, ale myslela som ze keď dam skrátiť mandlu ze sople prestanú ale zrejme nie ... tak neviem čo robiť
Lebo nemá až tak veľkú problémy žiadne v podstate sem tam teplotuje.
Treba urobiť výtery z nosa, z hrdla ... pokiaľ má výter pozitívny, treba nasadiť zodpovedajúce ATB ... u nás ako prvá pomoc pri zadných sopľoch Kaloba + Olynth HA.