Zatekajúce biele sople a suchý kašeľ

shawlin
3. jún 2023

Caute vcera som bola s malym na kontrola na u plucnej doktorky .. maly stredu dobral uniflox mal moraxelu a uniflox pomohol no kasel ostal.. najprv bol mokry ale teraz suchy.. doktorke som to vcera vravela… popocuvala ho a dychanie ma ciste akurat zadne biele sople ma a dala kaloba kvapky a do nosa nasonex… maly ma zachvaty kasla co mi nejde do hlavy ze by zo soplou tak vela kaslal a sucho uz na to nemam nervy ozaj 😞 mam podozrenie ze mu ta bakteria zliezla dole😒 na alergologiu sa nemozme dostat rok a pol lebo furt mu drbnu atb kazdy druhy mesiac … teraz mame termin 13.6 a to nas akoze vezmu s takym kaslom?

dzulli1980
3. jún 2023

Ten kašeľ má zo zatekajúcich hlienov ... pokiaľ má sople už priesvitné riedke Kalobu by som nedávala - tá riedi hlieny, takže ho môže dráždiť na kašeľ aj z toho ... ja osobne by som už len ráno prečistila nos, cez deň smrkať, smrkať a na noc dávala nejaké antihistaminikum (Zodac/Zyrtec/Fenistil) ... čo sa týka Nasonexu, moju dcéru išlo z neho rozdrapiť, neuveriteľne kašľala.
@shawlin

shawlin
autor
3. jún 2023

to vazneee??? kurnik vies ja uz mam teke nervy ze proste nevladzem … od rana mi tu kasle jak tuberak a vcera sme boli u plucnej ze je to ok … ale preco ma taky suchy kasel ked sople vraj zatekaju? cakala by som vlhky kasel pri soploch akurat som ho dala inhalovat vincentku uz som zufala uz nechcem atb … sak v skolke ani nie je len doma lebo furt cosi

dzulli1980
3. jún 2023

Podľa toho, čo píšeš, si myslím, že má tie sople už moc nariedené ... preto sucho kašle ... moja dcéra máva len zadnú nádchu, jej sople z nosa vôbec netečú, neviem, koľko má Tvoj rokov, no u nás sa veľmi osvedčilo konvičkovanie ... a ako som vyššie písala, ja už by som nedávala ani Kalobu, ani by som neinhalovala ... akurát prečisťovala tými fyziologickými roztokmi, na noc dala antihistaminikum, ak by nestačilo + nejaký sirup od suchého, dráždivého kašľa (my máme osvedčený Paxeladine).
@shawlin

shawlin
autor
3. jún 2023

@dzulli1980 vravela doktorka ze biele sople 🤷‍♀️ na noc davam aerius paxeladin nam.moc zaberal niekedy teraz sa mi zda ze menej ale je pravda ze casto ho bral nakolko stame chorlavy je tak ci nie preto uz tak nezabera..abi stiptusin akoby nic nerobil .. maly si nenecha ani povysavat nos chca som mu dat nosnu sprchu co mam k inhalatoru ze fajne preplachne ale utek plac 🤦‍♀️

alenamihal
3. jún 2023

To je skor na alegologa...my presne prechadzame tym istym uz druhy rok u obidvoch synov...nasadil im mometasone spray do nosa do 2dni bolo po soploch{biele sople skor voda} a na kasel som ja dala Bronchipret a islandsky lisajnik sirup,ten pekne oblepi hrdlo a priedusnicu a tiez jazveciu mast natriem na hrud a krk...skus to vyskusat a ja na noc davam nakrajanu cibulu blizko ku hlave... presne to zacina soplami a potom dlhy boj s kaslom..