Ahojte mamičky. Za posledný týždeň sa mi stalo 4-krát (raz podvečer a 3-krát v noci, v noci dokonca opakovane po sebe), že sa mi spustil alarm na monitore dychu, ako keby došlo ku krátkej zástave dýchania. Za každým však, keď priletím k postieľke, túto aj predchádzajúcu noc dokonca hneď v sekunde, keď som začula ešte len prvotné ťuknutie monitora, tzn. že sa nestihol spustiť ani samotný alarm, maličký spokojne spinká, prípadne ho ten alarm len vyruší a začne sa mrviť. Myslíte, že ide o krátke výpadky - zástavy dýchania alebo je to planý poplach a blbne monitor? Monitor mám angel care 300, skúšala som nastavovať aj citlivosť, signalizácia na baterky je ok, teda nesvieti, že by boli slabé. Malý mal 2 mesiace a spinká na brušku, lebo ináč nevie spinkať. Grckať negrcká, hlavičku otáča a drží sám bez problémov, takže o pridusenie určite nejde... Aj teraz vlastne malinký už vyše hodinky spokojne ďalej spinká po tom, čo sa nám dvakrát v priebehu niekoľkých minút spustil alarm na monitore. Akurát ja šaliem a nespím 🙄 Stretli ste sa niektorá s týmto? Ďakujem.
u nas to bolo tiež tak....po pol roku sme ho už nezapínali lebo mala sa len budila koli nemu....
Tento typ monitora nepoznám, ja som mala iný a spustil sa mi len 1x a to som ho používala takmer rok. Ak si myslíš, že ide o planý poplach, skús sa pozrieť, či náhodou nemáš zle umiestnenú podložku. Možno sa drobček v spánku mrví a dostane sa mimo podložku, tá potom nezachytí dych a spustí sa alarm.
Pokiaľ by bol monitor v poriadku, môže ísť aj o krátke výpadky dýchania, ale ťažko povedať. Poradila by som sa s pediatričkou.
Hmm tento monitor som mala aj ja a nemali sme žiadne falošné poplachy...poplach začal keď sa vedel už pretáčat a keď boli slabé baterky v monitore...
ahoj my sme mali angel care. pri starsej sa nikdy nespustil, a preto ma vylakalo ze pri mensej sa spusta kazdy druhy den. uz som ani spavat nevedela, taky som mala stres. myslela som si ze ozaj nedychala. ale potom som si uvedomila ze ved vzdy ked som k nej pribehla, spokojne spinkala, nic podozrive som nevidela. manzel na tom monitore nieco nastavil. asi citlivost, kedze baterka bola ok. skuste sa s tym monitorom pohrat, podla mna bude chyba v nom.
Ahoj, mne sa to tiež pár krát zo začiatku stávalo keď bola dcérka malinká a potom som niekde čítala (neviem, či to nebolo náhodou aj v návode), že to môže byť aj váhou. Že keď nemala ešte 3 kg, tak ju to nevedelo zaregistrovať ! Keď už trošku pribrala, tak sa nám to nestávalo. Ale určite to nevzdávaj a maj ho zapnutý !
A máš ho pod matracom, a aký hrubý je matrac .
Nezdá sa mi normálne, aby citlivosť prístroja nastavoval zákazník. Podľa mňa by to malo už byť nastavené priamo výrobcom tak ako babysense II, ktorý som mala ja. Rodičom to nedáva istotu a sú v neustálom strese. Určite by som ho reklamovala.
Ja som mala poplach 2x ale ked som zvysila citlivost na maximum tak to prestalo. Tiez mam angel care. Teda mala som. Ten 2platnovy,teda pokryl cely postielku. Skus sa s platnami pohrat.vycentrovat ich nech zachytia maleho aj ked sa pohne.