Zase chorá 7-ročná prváčka

miriam7979
7. feb 2024

Ahoojte baby nešťastná som 😞 mala 7 rocna prvacka my bola chora dva týždne mala to co je teraz rozšírené horucky a bolesti noh a tak …dva týždne skoro chýbala v skole isla teraz minulý štvrtok a dnes zas my vravi ze ju boli hrdlo,zima jej je a cíti sa slabá, a teraz vecer horúčka zvýšená …mna uz fakt porazí …stale nieco …aj u vas to je tak alebo 🤷🏼‍♀️ukľudnite ma prosim 😁🤦🏼‍♀️🙏🏼🙏🏼

marianarem
7. feb 2024

@miriam7979 Ale jasne...ked zazrakom neochorie maly, tak zase manzel alebo ja 🙈

lilyianka
7. feb 2024

@miriam7979 no ja som už tiež na odstrel. 4r chorý 3 týždne v decembri, posledný týždeň pred Vianocami som ho dala do škôlky. Po 4 dňoch chorý 😏 cez Vianoce v pohode, do škôlky šiel o týždeň neskôr,boli sme preč... po týždni zase doma... teraz sa chvíľu držal a zajtra to vyzerá, že už zase nikam nepôjde 🙄🙄 na nervy

cipina
7. feb 2024

@miriam7979 my to mame tiez tak, najprv bol chory syn, potom ja 2 tyzdne teraz v januari, tak isto v decembri covid cela rodina. Teraz mali kvoli chorobnosti zatvorenu skolku. Uz mi to je blbe aj v praci ze som tolko mimo 🤷🏼‍♀️

veve_ad
7. feb 2024

Tu to iste. Horucky koncom januara, chybal v zariadeni skoro 2 tyzdne. Tyzden chodil a dnes vecer horucka a kasel.

slavomira236
7. feb 2024

@miriam7979 moja prvacka cely polrok ,dravA. Pred vyzvedcenim vikend grcania hned na to zapL priedusiek atb kasel tyzden v skole dnes uz prisla s upchatym nosom hlavA ju bolelA. Teraz spi tazko sa jej dycha chrci na nos☹️

tana85
8. feb 2024

moja dcera v prvej triede vynechala cez 300 hodin kvoli neustalym chorobam. nie je to normalne ani ok, ale proste ked je dieta chore tak sa musi liecit. vybratim nosnej mandle sa to o dost zlepsilo, ale stale ma v prvom polroku cez 100 vynechanych. a potom ma naj kamosku v triede, ktora mala za cely minuly rok 20 hodin absencie....staraj sa najlepsie ako vies a nestresuj - nejako bude. ak povedia, ze musi ist na preskusanie, tak sa pripravite a preskusaju.

beatik3
8. feb 2024

my mame to iste. ako skoncilo teplo, zacalo sa ochladzovat, tak nonstop sme doma. ale u nas je to skolkar. doteraz som este verila, ze to potom v skole odznie a zlepsi sa to, ale uz o tom nie som dvakrat presvedcena.

paris3
8. feb 2024

Tiež neviem čo to je za pliagu. Moja 5-ročná bola viac ako 2 týždne doma. Nechala som ju poriadne doliečiť, lebo ju vyčerpala choroba (3 dni vysoké horúčky, neskôr vracanie, skončili sme na infúzke). Bola už top zdravá. Tri dni v škôlke a dnes znovu horúčka čo sa nedá zraziť. Pritom nezvykne mať vysoké teploty, skôr len sople. Dúfam, že neskončíme zase v nemocnici 🙏

elbejo
8. feb 2024

@miriam7979 moja je ešte predskolacka, má 6 rokov a má neskutočnú absenciu. Chodí do škôlky už od necelých troch rokov (je decembrová), takže štvrtý rok v škôlke a stále stále je chorá. Už som písala učiteľke či to nie je problém. Povedala, že sa pozrie na to. Povedala, že je šikovná a už mohla byť kľudne rok aj dva v škole, že problém mať nebude ale tá veľká absencia neviem či nebude problém:( viem, že minulý rok robili jednému dieťaťu problémy kvôli vymeškaných dňom v škôlke. Pritom ja, manžel a ani mladšia dcéra vôbec nebývame chorí. Teraz má tú hnusný chrípku, od soboty teploty 40+, bolesti nôh, že chodiť nevie....