Zaregistrovali ste nejaký "letný" vírus?

myscha3
24. júl 2023

Syncek mal pred 2 tyzdnami horucky, bolest hrdla, len spal, nechcel jest..CRP mal ok, ani z krvi nic nezistili. Ja mam teraz presne to iste. Je teraz rozsireny nejaky ,,letny" virus? Clovek by si myslel ze aspon v lete si oddychneme od skolkarskych chorob a nie

1fifinka1
24. júl 2023

Naša dcéra mala vysoké horúčky, zápal hrdla, angína. Mala ATB, teraz to má manžel. Len my nikde nechodíme, boli sme doma, alebo v obchode. Neviem, či to je vírus.

bublinka1426
24. júl 2023

je vela angin, kiahni, 6 chorob, RNU...

stanulienkat
24. júl 2023

Letny virus neexistuje, ani vzduchom nic nepoletuje. Zrejme v skolke nieco chytil.

bluka2
24. júl 2023

Ak môj mal nejakú angínu, na nervy ešte aj v lete, čo už

stellarstar
24. júl 2023

@myscha3 že letný vírus, vo vzduchu je furt niečo

myscha3
autor
24. júl 2023

@stanulienkat nechodi teraz do skolky

candii
24. júl 2023

@stanulienkat a kde chytil môj angínu, keď bol len doma ? 😁 A nemal ani nič studené. Jasné že vírusi sa šíria vzduchom. A v lete o to lepšie

stanulienkat
24. júl 2023

@myscha3
@candii angína nie je vírus. Choroba sa dá chytiť kdekoľvek- kúpalisko, zmrzlina, oslabený organizmus po prehriatí, stretne sa s kamarátom, chorou rodinou, neumyté ruky, klucky v obchode, MHD....
Či ako si predstavujete poletujúce virusy v ovzdusi?😁 Nieco ako chemtrails?
Predpokladám, že nežijete v sterilnom prostredí a úplne izolovani od civilizácie.
Áno, je pravda že vírusy sa šíria vzduchom, ale nie samé od seba, ale vždy od niekoho. Niekto, kto napríklad pred hodinou kýchol svoje choré sople na kľučku dverí a vy ste ju chytili. Ale nie samé od seba.

ivver
24. júl 2023

@myscha3 7 choroba...nohy ruky ústa

3petka
24. júl 2023

@myscha3 u nás bola sarlchova angína. Horucky, hrdlo, vysyp.

4stanka4
24. júl 2023

U nás tiež hnisava angina. Najskôr segrin (mohol priniesť zo škôlky, ktovie) a po 2 týždňoch to chytila moja.

pininka1
25. júl 2023

U nás bol rotavirus, od začiatku prázdnin, muž, potom syn, potom dcéra, vysoké teploty, hnačky, vracanie. Syn už bol ôk, nastúpil do tábora a tam x deti to isté, pol tábora išlo domov, čo to jeden od druhého chytali.