Syncek mal pred 2 tyzdnami horucky, bolest hrdla, len spal, nechcel jest..CRP mal ok, ani z krvi nic nezistili. Ja mam teraz presne to iste. Je teraz rozsireny nejaky ,,letny" virus? Clovek by si myslel ze aspon v lete si oddychneme od skolkarskych chorob a nie
je vela angin, kiahni, 6 chorob, RNU...
Letny virus neexistuje, ani vzduchom nic nepoletuje. Zrejme v skolke nieco chytil.
Ak môj mal nejakú angínu, na nervy ešte aj v lete, čo už
@myscha3 že letný vírus, vo vzduchu je furt niečo
@stanulienkat nechodi teraz do skolky
@stanulienkat a kde chytil môj angínu, keď bol len doma ? 😁 A nemal ani nič studené. Jasné že vírusi sa šíria vzduchom. A v lete o to lepšie
@myscha3
@candii angína nie je vírus. Choroba sa dá chytiť kdekoľvek- kúpalisko, zmrzlina, oslabený organizmus po prehriatí, stretne sa s kamarátom, chorou rodinou, neumyté ruky, klucky v obchode, MHD....
Či ako si predstavujete poletujúce virusy v ovzdusi?😁 Nieco ako chemtrails?
Predpokladám, že nežijete v sterilnom prostredí a úplne izolovani od civilizácie.
Áno, je pravda že vírusy sa šíria vzduchom, ale nie samé od seba, ale vždy od niekoho. Niekto, kto napríklad pred hodinou kýchol svoje choré sople na kľučku dverí a vy ste ju chytili. Ale nie samé od seba.
U nás tiež hnisava angina. Najskôr segrin (mohol priniesť zo škôlky, ktovie) a po 2 týždňoch to chytila moja.
U nás bol rotavirus, od začiatku prázdnin, muž, potom syn, potom dcéra, vysoké teploty, hnačky, vracanie. Syn už bol ôk, nastúpil do tábora a tam x deti to isté, pol tábora išlo domov, čo to jeden od druhého chytali.
Naša dcéra mala vysoké horúčky, zápal hrdla, angína. Mala ATB, teraz to má manžel. Len my nikde nechodíme, boli sme doma, alebo v obchode. Neviem, či to je vírus.