Ahojte. Od soboty sledujem na nohe syna, že má zarastený necht. Má to červene a po stlačení ide z toho troška hnisu.
Zajtra by som chcela volat doktorke, nech mi niečo predpise, ale chcem mat prehľad, či tl čo predpise aj bude účinne… akoze snad chapete, ako to myslím. Niežeby som jej neverila, ale tak 🫣…. prosím vás poraďte, aké máte skúsenosti, na predpísané masticky alebo je niečo na trhu bez predpisu, čo vám super zabralo?
Ďakujem
Medicinalna pedikerka
@marcellka32 vidis to je dobrý nápad, idem kuknúť čo mame v okoli
Nechty strihať dorovna a nechat 1 MM dlhšie nad palec, a rohy jemne opilnikovat
@marcellka32 ja si takto striham, ale môj maly najradsej chodi bosý a jemu sa strašne lámu nechty, a presne tak to aj začalo, že sa mu nalomil a on si ho odtrhol a už to začalo…
@ku_uk ahoj nám bolo poradene Betadine popierať.
A dávala som aj ichtamol.
@alisaela
@zuzanka_89 ďakujem dievcata. Synovi ten prstek z jedného dňa na druhý odpuchol, už to nemá ani červene ani hnis, ale to nemení nič na tom, že sa mi to vracia aj tak. Už je objednany na pedikúru odbornu, tak si nechám poradit. Ďakujem za rady tu pásku vyskúšam aj ja, to by má nenapadlo
Zarastený necht mastičkami nevyliecis, kým nebude necht v poriadku, môžeš mastit ostošesť, bude to stále zapálené ... Treba riešiť necht v prvom rade...