Zarastanie nechtov u drobcov

1_dominika_1
6. nov 2021

Ahojte, obraciam sa na vás s prosbou ako ste liečili zarastanie nechtikov u drobcov. Malý má dva týždne a zarastá mu nechtík na nožičke. Boli sme s tým aj u lekárky a že sa s tým nedá nič robiť len to máme čistiť betadinom. Bojím sa, aby nedostal zápal z toho, lebo sa mi zdá že to má čo deň to horšie. Mal niekto podobný problém? Ďakujem za každú radu.

1_dominika_1
autor
6. nov 2021
dominika_sk
6. nov 2021

@1_dominika_1 informuj sa u pedikerky, k mojej chodia aj detičky. Podla mňa davať stale betadin a nestrihať kym nevyrastie.

mimini
6. nov 2021

@dominika_sk náš mal zarastené na oboch palcoch, dávala som mu betadine a na noc framikoinovú masť a nechala vyrásť, teraz má 6 mesiacov, už to má lepšie ale stále ešte trochu zarastájú

1_dominika_1
autor
6. nov 2021

@mimini Aj ja mu dávam framikoin na to. A ako dlho sa to u vás takto liečilo?

zuzana2376
6. nov 2021

Moj syn si prešiel niekoľkými chirurgickými zákrokmi a opakovalo sa to, nakoniec sme navštívili pedikúrku a máme pokoj, len treba s tým ísť čím skôr. Áno takžiež som dávala Betadine a Framikoin masť

zuzana2376
6. nov 2021

pokiaľ necht rastie, tak treba tlačiť tú kožičku ďalje od nechta, aby nezarastal po harmančekovom kúpeli

zuzana2376
6. nov 2021

necht stirhať rovno, žiadne do oblúka

zuzana2376
6. nov 2021

moje zlaté, nech sa mu to čim skôr zahojí

mimini
7. nov 2021

@1_dominika_1 ešte stále to nie je úplne ok

llnnaa123
7. nov 2021

@1_dominika_1 mojim 2 detom zarastali tiez nechtiky. A treba presne ako radia len dezinfikovat a cakat.Kedze zarastaju aj mne, tak som mu 1 vystrihla a nebol to dobry napad, mala som to nechat vyrast, ale to som sa dozvedela az neskor. Mierne som mu ten necht tym zdeformovala, ale casom sa to upravilo, len to dlsie trvalo. Asi do 2r zivota mal ten necht mierne krivo