Zapekanie z Babylove?

jaja23
8. sep 2018

Prosim mate niektora skusenost so zapekanim pri prechode na Babylove?Synceka kojim aj dokrmujem,do teraz sme Nutrilonom ale maval krce,skusila som Babylove.Papa ho 5 dni a odvtedy nekakal.Vcera sme mu pomahali teplomerom,tak vykakal kusok takeho kasoviteho.Pri Nutrilone maval stolicu uplne riedku a kakal kazdy den.Mali by sme hned prejst naspat na Nutrilon?Uz neviem,ak sa to nezlepsi,v pondelok ideme k doktorke.Dakujem.

maya07
8. sep 2018

Ahoj.ja som presne kolo tomu malému dávala len Nutrilon.Ked som prešla na Babylove presne to isté sa nam stalo.Ja by som ostala pri Nutrilone naozaj.

pribinak
8. sep 2018

Z Nutrilonu mal kŕče a chces k tomu mlieku vratit spat..... Tak trochen postrádam logiku. Co tak skusit Sunar, Francúzske mlieko, Bebu, ....
Ak mal kŕče, tak mu asi celkom nesadlo. Skúsila by som ine mlieko

jaja23
autor
8. sep 2018

@maya07 prosim a ked ste presli naspat na nutrilon,upravilo sa vam to?

maya07
8. sep 2018

@jaja23 ano hneď.Nutrilon je drahší ale myslím si,že naj.Držím palce.

lulistek
8. sep 2018

Dcerka mala.tuhsiu stolicu ked sme presli na babylove bio 2 ale to uz bolo davnejsie 2013 neviem ci uz nezmenili zlozenie.syn je od narodenia na babylove az doteraz a ma 2,5 roka. A v pohode. Tuhe mavala na zaciatku , um je tazsie stravitelne no..preco ste presli z nutrilonu? Dcerke tiez nerobil dobre. Ona mala hami potom. A to bolo ok. Ak nekaka skusit rektalnu trubicku. Synovi pomahalo , i ked som davala len v najnutnejsom pripade. Robila som umele mlieko v anizovo-majorankovom slabuckom cajiku a bolo ok. Synovi potom pomohlo aj prejst na prikrmy v 4 mesiaci

tinkies
8. sep 2018

@jaja23 no to je ale hrozne individuálne. Najhoršia vec ináč čo môžeš robiť je prechádzať z mlieka na mlieko akože aby si malý detský žalúdok a travenie zvyklo na mlieko trvá aj cca mesiac.. Samozrejme ak nekaka nie je to ideálne ale skúsila by som masírovanie bruška dávať viac vodičky čistej piť a malo by sa to upraviť(v prípade núdze rektalnu rúrku) .. Samozrejme môže byť ze mlieko nesadlo a budete musieť prejsť na iné ale neriešila by som to takto zrbklo... Popr. poradiť sa telefonicky s Dr.

jaja23
autor
9. sep 2018

@maya07 este sa opytam,ako dlho trvalo kym sa potom male vykakalo?Nas dnes papa nutrilon a zatial nic.Ja viem,asi to chcem skoro..len vcera mal velke bolenie bruska vecer uz,tak sme skusali aj rektalnu a vykakal hrozne malo...a bolo to take kasovite,nebolo to uplne tvrde..

jaja23
autor
9. sep 2018

@tinkies.viem,ze nie je dobre prechadzat ale my sme teraz menili mlieko prvykrata vcera uz hrozne plakal, tak dnes uz papa mutrilon

maya07
9. sep 2018

@jaja23 po 2- 3 dnoch hned.Ked sa mu to nezlepší asi lepšie zájsť za lekárkou.

jaja23
autor
10. sep 2018

@maya07 A nahodou nezacalo Vase babo prdkat smradom? Lebo teda nas maly papa Nutrilon druhy den teraz, este nekakal, ale prdka smradlavo, do teraz to tak nabolo..