Zapekanie 12 týždenného bábätka

kesis
14. jún 2012

Ahojte dievčatá prosím poradte,
malý má 12 týždnov, sme na UM a kaká strašne zapečené hovienka. Síce neplače ale bojím sa že to bude horšie a horšie ... Skušala som mu mliečko zarobiť aj v kamikovom čaji , espumisan a nepomáha 😒
Vopred dakujem

bodka13
14. jún 2012

@kesis ako si zistila,že sú zapečené 😕
...pokiaľ neplače a nemá problémy=bolesti pri vyprázdňovaní,ani by ma nenapadlo to skúmať či zarábať mlieko v kamilkovom čaji,či podávať mu espumisan
...nerieš a nedramatizuj to zbytočne 😉 mysli pozitívne,masíruj mu bruško a cvič mu s nožičkami 😉 🙂

kesis
autor
14. jún 2012

@bodka13 No proste má strašne tuhé to hovienko ... Tak ja neviem ... už som sa aj na nete dočítala že to nie je dobré že to može byť stale horšie tak som sa zlakla ... čiže to mám nechať tak myslíš pokial je spokojný? 😉

bodka13
14. jún 2012

@kesis baby moje zlaté 🙂 ja by som vám v niektorých prípadoch povypínala internet a pobrala všetky tie múdre knihy a časopisy 😉 ....ver mi,pokiaľ by to malinkému robilo problémy tak by bol uplakaný ,mal by kŕče v brušku ...ale pokiaľ je vyprázdňovanie pravidelné a nebolestivé nie je čo riešiť 🙂 ...ak mu budeš teraz dávať mlieko v kamilkovom čaji a espumisan teraz ,tak potom nemusí zabrať keď to bude malinký naozaj potrebovať 😉

hajanka
14. jún 2012

@kesis suhlas s odpovedami vyssie, ak chces podavaju mu probiotika Biogaia, inak staci hladat v temach vo vyhladavaci 🙂 je tu kopa podobnych diskusii

kesis
autor
14. jún 2012

Tak Vám dakujem pekné ... Potešili ste ma že to nieje vážne 😉