Zápcha z magnézia

domixlily
9. feb 2023

Ahojte mamičky, stalo sa vám že malo vaše bábatko zápchu z magnézia? Dnes som si dala jednu tabletku (čitala som že podporuje tvorbu mlieka) na obed a okolo 17 malá začala byť plačlivá ťažko sa vyprdkávala. Mala som len predtým brokolicovú polievku + to magnezium. Brokolica by mala byť ok a jedla som ju predne pred kojením takže mi príde divné aby hneď z toho mala problémy. Má s tým niekto skúsenosť?

savmebej
9. feb 2023

@domixlily nie horcik ma opacny efekt praveze

e1i
9. feb 2023

@domixlily magnezium prehana, skor to bolo z tej brokolice. Raz mi dali v restike kapustovy salat,nechtiac som ho zjedla a asi o 2h maly jedol a tiez ho skrucalo a brusko bolelo

andreatytler
10. feb 2023

@domixlily Ak si si dala oboje polievku aj magnezium tesne pred kojenim, tak to nemohlo byt ani z jedneho. Mozno nieco uplne ine.
Magnezium urcite nezapeka. Brokolica naopak sposobuje traviace problemy velmi malym detom, aj ked neviem ci aj cez mlieko, alebo len ked sa priamo zje.

domak2
10. feb 2023

@domixlily Koľko má dietatko? Strava ma len malý vplyv na kojenie, ale je normálne ze deti majú problém so zazivanim, aj keby si jedla len rozky s vodou, zrazu môžu mať zastavene vetry, travenie sa im v prvých mesiacoch stále vyvíja.

domixlily
autor
10. feb 2023

@domak2 6 týždňov má