Dobry den. Moze mat 2r dieta zapchu z mlieka ?
Obycajne kravske cerstve krabicove plnotucne mlieko 3,5 Pilos lidl
@mama4444 ano moze. je to tazko stravitelne mlieko. ja sama ho nepijem, lebo mi deci mlieka travi pol dna.
@hilda08 aj nutrilon obsahuje mliecnu bielkovinu, je vyrobeny z kravskeho mlieka. ak by malo dieta nan alergiu, uz by sa to prejavilo pri piti nutrilonu. moj nazor.
@matkahelka niektore alergie sa objavia aj neskor... pritom dieta dobre znasalo a potom uz nie... Autorke - ja by som sa vratila k tomu Nutrilonu, ked mu toto vadi...alebo to zrus uplne uz je velky, nepotrebuje to (v zmysle - ak ma s toho silnu zapchu, tak to proste skodi a nie je to ok pre neho)
@mama4444 ak bude mat az kolikove stavy, co sa stalo mne, pomohol mi vitamin C. Neviem presny mechanizmus tejto interacie s mliecnou bielkovinou, len som raz brala lieky na zapal MC, kde sa jedno s druhym vylucovalo. A ked som si na to spomenula, a po styroch dnoch koliky z pohara cerstveho mlieka som si dala vitamin C (nepamatam davkovanie, dajme tomu 1000 mg +-) hned sa mi ulavilo.
@mama4444 Ano moze to byt z mlieka, niekedy sa tak prejavuje alergia na mliečnu bliekovinu