Zápcha u miminka

dankolia
29. máj 2017

Maminky drobcek ma 8 dni papame nutrilon a nemozme sa vykakat neviete mi poradit ako mu mozem pomoct vydim ako sa snazi tlaci a nejde mu to vykakal len taky bobek strasne tuhy 😢

amalienka
29. máj 2017

@dankolia ahoj.my sme mali teraz tiez taky problem.tiez sme mali obycajny nutrlion a zapiekol maleho totalne.isli sme s tym k lekarke a predpisala nam nutrlion taky zlty v plechovke pri zapche.da sa kupit aj bez predpisu plus sme.k.tomu davali aj kvapky coliprev a pomahali sme malemu s rektalnou rurkou.za par dni to preslo.maly ma teraz 7 tyzdnov a mal to ked mal 2.

miminkanase
29. máj 2017

@dankolia aj my sme papali nutrilon, tiez sme boli zapeceni. Detska doktorka poradila nutrilon omneo comfort a je to lepsie. Stolica je redsia. Nepojde to vsak hned, vraj si babatka na zmenu mliecka zvykaju 2 tyzdne, aj u nas to tak bolo. Vela trpezlivost zelam 🙂

amalienka
29. máj 2017

@miminkanase presne omneo comfort aj nas pije.vysledky bolo vidno po par.hodinach a uplne sa to.upravilo za par.dni

janisa31
29. máj 2017

Dobré na zápchu sú teplé kúpele alebo existujú aj také kvapky, no tie sa mi zdá predpisuje len doktorka. Možno by som skúsila vymeniť mlieko. Nie každé dieťatko znesie nutrilon alebo aj iné mlieko mu môže robiť problémy. Skús vymeniť, či mu to nepomôže☹

dankolia
autor
29. máj 2017

@janisa31 Ano pojdem hned kupit nieco ine a uvidíme snad pomoze dakujem.