Zápcha u mesačného bábätka

simka000000
28. okt 2024

Dobrý večer prosím poradiť môj syn je na um ..dávka som Nutrilon anti colic ale bol po ňom nespokojný nespal plakal a zvracal tak od včera mi dávam Sunar AR ale dneska ho tak zapekalo že konecc strašná zápcha tvrdá stolica až s krvou taký krc dostal že sa mu až dych zastavil bola som s ním na pohotovosti dali mu čipom vikakal sa ale strašne tvrdé ...🥺🥺🥺 Zajtra máme ísť za našou dr. Ohľadom sunara sa poradiť aké teraz cez noc neviem či mu mám dať zas ten Nutrilon alebo ten Sunar AR .....

dominima
29. okt 2024

Dajte mu do mliecka espumisan alebo sab simplex, probiotiká a spravte mu feniklovy čajík nám toto pomohlo. My sme tiež mávali stolicu ako klobásu 🫣

simka000000
autor
29. okt 2024

@dominima dávala som nejaky čas espumisan potom tie sabsimlex coliprev sme už skúšali biogaja...... Dneska sme boli u dr. Tak predpísala nám mliečko Nutrilon allergy di gestívne care že nech vyskúšame že jak zareaguje mali tak uvidíme ...sme objednaný na gastro ale až 13 teho ...celé dni plače aj noci ...🥺 Som už zúfalá ..on keď sa napapa hneď spustí plac reve doslova ..dneska ešte ani stolicu nemal až bojím čo ma čaká v noci ....