neviete mi poradit prosim,maly mi ma asi zapchu nekakal cca5 dni.dr.mi dnes predlisala glycerinovy cipok dala som 1/2 a zatial nic.alebo to trva dlhsie neviete?kazala mi aj harmancekovy caj,ale uz mi ho nechce maly pit ☹ .poradte prosim
A kojis este? Ak ano, tak potom nie je dovod na znepokojenie. Kojene babätka mozu mat stolicu niekolkokrat za den alebo aj raz za tyzden ci desat dni. Oboje je v poriadku.
@zuzkababy materske mlieko je stravitelne bezo zvysku, stolica nemusi byt kazdy den ako pri um, moj syn tiez kakal iba obcasne. ak je maly spokojny, vetry odchadzaju, nedavaj mu ziadne caje, med, ani cipok. cudujem sa, ze pediatricka nema info, ze plne dojcene dieta moze mat stolicu zriedka 😒 pozri napr. tu
no tak potom je to v poriadku a možete byt pokojna....ak je on spokojný budte aj vy a netrápte sa tým....ak sa nevykaka do 10 dni tak kontaktujte doktorku
nic sa neboj a nestresuj sa pokial je kludny a vidis ze nema ziadne problemy, mne nekakal 11dni, tiez plne kojeny, sli sme k dr., povedala ze je vsetko o.k., ze to mliecko ktore vypije vsetko stravi, bez zvysku, ide mu to ako sa hovori "vsetko na uzitok ", potom sa bez problemov vykakal sam, nic som mu nedala, zo zaciatku ked mal vela predneho mliecka tiez kakaval castejsie, viem ze su aj ovela vacsie rekordy 😉 ,
A je nervozny a plače?ma vetry?...moja dcerka do polroka kakala raz za týžden,raz sa stalo že sa vykakala po 10 dnoch ale bola kludna a doktorka mi povedala že niektore deti su proste take...mala vetry každý den ale nekakala...potom ako som začala prikrmovat kaka každý den 🙂