Ahojte prosím vás už som zúfalá, malý papa od začiatku um bebu sensitive, nevedel kakat a mali sme kolíky tak nám Dr ka predpísala tu bebu, ale posledný mesiac kaka len raz za týždeň a ma strašne tvrdú stolicu, museli sme vysadiť prikrmy ale ne zlepšilo sa to, potom sme dostali nejaké mlieko na alergiu keby náhodou mal ale dali sme mu to len raz pretože ho z toho napinalo a grckal ani to nechcel dopit. Viem ze každé dieťa je iné ale nemáte s tým skúsenosti? Mame zmeniť tu bebu na klasickú? Alebo úplne vymeniť to mlieko? Ešte máme zobrať stolicu na kultivaciu 🙈😒 ďakujem
@mmirka02 áno, dávame mu aj caje, mal feniklovy a teraz harmancekovy pije aj vlažnu vodu a prikrmy sme mu dávali len to co nám povedala Dr ka vlastne z tej stránky co sme sa dočítali, zelenina plus chudé mäsko a ano najprv som dala maslo a potom olivový olej
Nám ešte dr poradila urobiť UM do harmančekoveho čaju a vtedy sa hneď vylákal..
@mmirka02 vyskúšame ale harmancekovy čaj len raz do mlieka? Lebo viem ze max 3 šálky denne by sa malo pit
Áno len raz som dala a pomohlo . A vám ako ? Už je lepšie?
A dávate vodu alebo čaj ? Aké prikrmy ste už mali zavedené ? Dávali ste do nich olej ? Skúšali ste cuketu ?