Poraďte niečo na zápchu, papáme príkrmy a je stále kojený, Príkrmy aj kaše sa mu snažím robiť také riedšie, ale niekedy má aj tak problém sa vykakať. Ďakujem.
Pomel lanové semiačka a pridaj mu to fo papania, to zaberie vzdy.
kolkokrát má príkrm denne? čo jedáva? možno je toho jedla vela, nesprávne zloženie..trávenie pravdepodobne nie je ešte pripravené na vela tuhej stravy, pozvolnit a radšej často dojčit ..takisto može byt aj potravinova alergia..
Ako vykaká sa, ale to len taký bobek
ahoj a dávaš do príkrmov aj olej? plus, zaradila by som nejaké probiotiká a ustriehla nech veľa vody vypije.
tak si odsleduj potraviny, zisti po ktorých sa nemože vyprazdnit..mrkva, zemiak, vela mäsa, lepok?nepotrebuje ine probiotika ani laxatíva, pokial sa dojčí dostatočne - v MM sú prirodzene obsiahnuté..
@milus_190 dodrziavajte pitny rezim to je velmi dôležité( vela vodicky), pridavajte za lyzicku kvalitneho za studena lisovaneho olivoveho oleja do prikrmov, jogurtik uz mate jogurtik zavedeny? Neviem presne kedy sa zavadza pri kojenych detickach mi sme boli a um..ak ano cisty biely jogurtik ideal z kozieho mliecka alebo s so zivymi kulturami, tieto kombinacie 100% zaberu ak nie zajdite pre istotu na pediatriu
@marika3110 robím mu feniklovy čajík, ale nevypije mi ho veľa a do prikrmov pridávam pár kvapiek olivového oleja,, jogurt ešte zavedený nemá
@milus_190 no nie je nanič dietatu..účinkuje práve naopak, zaťažuje trávenie..nie je dokázané, že ulavuje brušku..a okrem toho, bylinky možu byt alergen, tak treba opatrne..to že je napchaný v každom detskom čaji a už výrobcami odporúčaný už od narodenia- tak už len to je podozrivé..
@milus_190 normalne 1cajovu lyzicku oliv.oleja a skuste aj spominany hipp slivkovy napoj alebo stavu z domacich zavaranych sliviek ak mate..a vymente feniklovy cajik za kamilkovy na urcitu dobu
@marika3110 vyskúšam, ďakujem
Slivkovu výživu alebo džús, hruškovu šťavu 🙂
Glycerínove čipky,Lactecon 🙂