Milé maminky, potrebujem vašu pomoc...mám 4,5 mesačného synčeka,ktoré už štvrté deň nemá stolicu,nepomáha ani masáž, ani feniklový čajík, ani nič ostatné. Preháňadlo by som zvolila ako poslednú alternatívu. Prikrmujeme od konca štvrtého mesiaca,čisto zeleninkou. Včera večer už mal kŕče,po čípku ustali,ale to nie je riešenie. Viete mi prosím poradiť?
ahoj, to ma asi od tej zeleninky. Ja som mojmu tiez davala len zeleninku, lebo sa hovori, ze ak by sa zacalo s ovocim, tak by zeleninu mozno nechcel...Aj moj sa potom nemohol vykakat, tak som mu kupila ovocnu vyzivku najlepsie marhulovu, alebo broskynovu mozes a hned na druhy den sa krasne vykakal. To co pise niki je tiez pravda, treba teplomer, alebo rekt.rurku strcit do kremiku na zadok a podrazdit konecnik, ak to robis s teplomerom, tak opatrne. Ja som to skusala na mojho, ale nepomohlo. Pomohla az ta ovocna vyziva. Odvtedy mu davam na desiatu ovocie a na obed zeleninku a kaka pekne. Moj je okrem toho cisto kojeny, neviem ako tvoj. Ak papa UM, tak by mal kakat asi kazdy den, u dojceneho je to inak. Nemusi kakat kazdy den, ale odkedy ho prikrmujem, tak by mal.
@snezienka07 my papáme UM,doteraz perfektne sa vykakal,nikdy neboli problémy. Až po brokolici si myslím. Teplomer nepomohol ani nám. Skúsim to s výživou. A maminky preháňadlo ste neskúšali?
Preháňadlo deti nesmú
Poriadne poriadne naolejovať teplomer a tou olejovou časťou podráždiť konečník. Detičky zvyknú vytláčať teplomer a tým pádom sa aj vykakajú