Zápcha u 3-mesačného bábätka

15. okt 2024

Ahojte potrebovala by som poradiť..môj 3 mesačný synček ma problémy s kakanim musíme používať Rúrku kakanie je sprevádzané strašným plačom..papa hipp bio combiotik ..robím ho z dojčenskej vody lucky používame aj probioticke kvapky..vodičku veľmi nechce pit čajík nám dr zakázala a mliečko vraj aby sme nemenili..ja napriek tomu premýšľam nad zmenou..viete poradiť ??..ďakujem

dadka1997
15. okt 2024

No koliky su u bábätiek bežné, to že vám dr zakázala čaj, na to mala aký dovod ? Na zastavenie vetrov je veľmi dobrý feniklový čaj, alebo kamilkový .. môžte este vyskúšať nejaky druh symetikonu, ktori uvolnuje nahromadené plyny ( ako napr sab simplex a espumissan) nam velmi pomahal infacol, ale už ho niet.. este je fajn masaž bruška pupíkom, cvicenie s nožičkami a teda ak to nepomoze vymena mlieka, ale ak mu to doteraz mliecko nerobilo nebude to tý.

autor
15. okt 2024

@dadka1997 vraj z čajíku zapeka no uz mame tento problém zo 3 tyzdne dr to nijak nerieši..cvičíme masírujeme už som zúfalá..čajík mu aspoň chutil robievala som mu bud feniklovy alebo harmancekovy..

mmirka02
15. okt 2024

Malý bol tiež na um a čaj sme dávali . Keď pil iba mlieko tak mal zápchu ..nám doktorka odporučila Harmančekový čaj

dadka1997
16. okt 2024

Z cajiku nezapeká, takže kludne vyskúšaj, sice nebude chutit ako mliečko ale trošku keď sa napije sa nic nestane .. ja som este vedela miesto vody (dojcenskej prevarenej) davat um do caju

autor
16. okt 2024

@dadka1997 no to som aj ja počula..dnes som mu dala harmančekovy čajík a sam sa vykakal bez plaču možno nahoda možno nie ale budem mu ho dávať aj naďalej..taka som rada

dadka1997
16. okt 2024

Kedysi sa to davalo detom bežne a je to este aj prospesne nic mu to neublizi 🙂

autor
16. okt 2024

@dadka1997 neviem prečo mi to dr zakázala hadam mu bude aj naďalej pomáhať aj mu chuti tak hadam bude dobre