Zápcha u 2-ročnej - čapík nezabral

nika11103
1. nov 2024

Dobre ráno ženy. Mohli by ste mi prosím poradiť? Dcéra dvojročná už dva dni nekakala a to mala pred večerom šošovicou polievku, rizoto s kuracím maskom kukuricou . Občas si Ľubi dať výživu . Viem že včera u rodiny dostala
Čokoládu aj nejakú horalku alebo čo . Poraďte mi prosím, dnes ráno som jej dala glycerinovy cipok lebo celú noc sebou metala a prdela ale doteraz sa vôbec nevykakala. Brucho ma nafúknuté samozrejme. Začínam sa o ňu báť. A žiaľ nemám doma ani slivky ani kapustu a dnes asi ani nikde nekúpim. Mám doma len tie čipky. Moc ďakujem

hipuska
1. nov 2024

Ešte tepla voda na lacno by mohla pomôcť. A znova cipok
Ta strava včera nebola celkom dobre zvolená, vzhľadom na zápchu

nika11103
autor
1. nov 2024

@hipuska jasne ani mi Nehovor jak sa hnevam ja väčšinou z jednej sladkosti nerobím cirkus keď jej u babky dajú , ale včera fakt nebolo treba . Vyskúšam tu vodu moc ďakujem

dzulli1980
1. nov 2024

A masírovala si jej bruško?
@nika11103

kvietocek05
1. nov 2024

Teplý kúpeľ, pomasírovať bruško, pocvičiť nožičkami, prechádzka, zjest jabĺčko, slivky (dobre mat doma napr slivkovu detskú výživu alebo kompót pre takéto prípad) glycerinovy cipok sa môže opakovane podať

hipuska
1. nov 2024

@nika11103 nejde len o sladkosti. Ak má zápchu dať jej šošovicu a ryžu. Veď ryža zapeka, šošovica naduva. Ta sladkosť bola asi najmensi problem

ukulela
1. nov 2024

Teplý kúpeľ, pohrať sa vo vani. Kamilkovy čaj. Ovsené vločky.

mimi852021
1. nov 2024

@nika11103 do jedla dať trošku olivového oleja

anavixy
1. nov 2024

Daj jej dalsi capik.

earlgrey
1. nov 2024

jablkovú výživu...skús

ina2405
1. nov 2024

@nika11103 pocvičiť s ňou, najlepšie drepy, brušáky (hravou formou) to zaberá super. Ale ešte raz by som jej čípok skúsila dať.

fifina75
1. nov 2024

@nika11103 u nás na zápchu jednoznačne 1 lyžicu oleja (môžeš dať aj do striekačky napr. od Nurofenu) to mi aj v lekárni poradili a zabralo do 10 min.

nika11103
autor
1. nov 2024

@hipuska už viem , že som spravila chybu , to sme mali predvčerom ako normálny obed , žiaľ , vôbec mi to nenapadlo lebo ona zo šošovice skôr sa potototo a s ryžou nebol nikdy problém a to počujem prvýkrát že ryža zapeka , teda my sme s ňou v živote problém nemali a to mame ryžu tak raz do týždňa . Tak ale už som poučena ďakujem Vám všetkým .

nika11103
autor
1. nov 2024

Ďakujem za odpovede dievčatá , už je dobre prešli sme sa pocvicili sme a už urobila čo bolo treba 💩 ešte raz všetkým ďakujem za dobre rady ste super ❤️