Dobre ráno ženy. Mohli by ste mi prosím poradiť? Dcéra dvojročná už dva dni nekakala a to mala pred večerom šošovicou polievku, rizoto s kuracím maskom kukuricou . Občas si Ľubi dať výživu . Viem že včera u rodiny dostala
Čokoládu aj nejakú horalku alebo čo . Poraďte mi prosím, dnes ráno som jej dala glycerinovy cipok lebo celú noc sebou metala a prdela ale doteraz sa vôbec nevykakala. Brucho ma nafúknuté samozrejme. Začínam sa o ňu báť. A žiaľ nemám doma ani slivky ani kapustu a dnes asi ani nikde nekúpim. Mám doma len tie čipky. Moc ďakujem
A masírovala si jej bruško?
@nika11103
Teplý kúpeľ, pomasírovať bruško, pocvičiť nožičkami, prechádzka, zjest jabĺčko, slivky (dobre mat doma napr slivkovu detskú výživu alebo kompót pre takéto prípad) glycerinovy cipok sa môže opakovane podať
Teplý kúpeľ, pohrať sa vo vani. Kamilkovy čaj. Ovsené vločky.
@nika11103 do jedla dať trošku olivového oleja
Daj jej dalsi capik.
jablkovú výživu...skús
@hipuska už viem , že som spravila chybu , to sme mali predvčerom ako normálny obed , žiaľ , vôbec mi to nenapadlo lebo ona zo šošovice skôr sa potototo a s ryžou nebol nikdy problém a to počujem prvýkrát že ryža zapeka , teda my sme s ňou v živote problém nemali a to mame ryžu tak raz do týždňa . Tak ale už som poučena ďakujem Vám všetkým .
Ďakujem za odpovede dievčatá , už je dobre prešli sme sa pocvicili sme a už urobila čo bolo treba 💩 ešte raz všetkým ďakujem za dobre rady ste super ❤️
Ešte tepla voda na lacno by mohla pomôcť. A znova cipok
Ta strava včera nebola celkom dobre zvolená, vzhľadom na zápchu