Zaparený zadoček

kristinajarinko123
18. sep 2022

Uz viac ako na tyzdne my 7 mesačny chlapec kaka 3až5 kràt denne. Doktor povedla ze to je normalne u deti . Pouzivala som Sudocrem Lebo mal cerveny zadok Teraz to uz ma stastne kupila som mu Imazol pouzivaj ju 2 dni a je ro horsie
Mam snim is k lekarovi ? Dakujem vemi pekne. Za rady 😊

petamich
18. sep 2022

urcite ano ak vetranie a imazol nepomohli, radsej sa ukazte lekarovi

pribinak
18. sep 2022

@kristinajarinko123 určite k lekárovi, môže mat premnožené kvasinky

svetlana16
18. sep 2022

@kristinajarinko123 nepouzivat vlhcene obrusky ale radsej umyť pod teplou tecucou vodou... Ak nezabera imazol, skusila by som rybaciu mast (nie rybilku.... Ale rybaciu mast... Samozrejme mozte skusit aj rybilku) za mna je ta rybacia mast top.... Mozno by som skusila aj menit znacku plienok...
A skusit vetrať casto ritku.. Ak pouzivate vlhcene obrusky aj teraz tak to este zhorusujete....
Vela šťastia nech je cim skor zadocek OK 🙂

sisinka2020
19. sep 2022

Phytiol krém a umývať iba plienkou. Moja malá mala taký zadok že tiež sme až pri dr boli odporucila phytiol krém a krásne sa zadocek zahojil.

zorkahorka
19. sep 2022

Mojmu synovi davali v nemicnici kalcivu mast a sudokrem.ale musite riadne nahrubo, ak sa vykaka,aby mu tu pokozku lepsie ochranilo. A umyvat pod tecucou vodou

noriska44
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kris_y
19. sep 2022

@kristinajarinko123 odporúčam bepanthen baby... je síce drahší, ale nedám naň dopustiť. Pokiaľ používate dočasne imazol, musíte dať úplne tenkú vrstvu, ak dáte hrubú, len sa to zhorší.