Maminky, mam dcerku 2,5 rocnu. Uz je odplienkovana. Po malej aj velkej potrebe ju utieram toaltenym papierom. No velmi casto ma cervemu a zaparenu ritku. Az ked ju zacnem po kazdej potrebe umyvat, tak sa to zlepsi.
Neviem ci je to bezne alebo v tomto veku je bezne deticky umyvat po kazdej potrebe este?
Pomôže a nie je ani taký drahý. Krémik je bez konzervačných látok, bez parfumácie, bez minerálneho oleja, bez farbív a bez gluténu. https://www.drmax.sk/20340-bubchen-baby-krem 🍀
@mirkaknm aj môj malý mal s tým dlhšie problém, vyskúšala som fakt všetko a žiadne zlepšenie, nakoniec pomohlo len umyť po potrebe, skúsila som s mojím gélom na intímnu hygienu saforrele a odvtedy nič, a to som myslela že už skončíme na koznom. Tak si myslím že kľudne ju umývaj, radšej umyť ako potom aby trpela
potri Avirilom - proti zapareninám
Oki, nemam problem ju umyvat. No pojde do skolky a tam ich umyvat nebudu, dievcatka ani utierat po vycikani. Ako si pomozem tam? Z tych vlhcenych utierok stipe rit aj mna. :(
@mirkaknm Ak má takéto problémy a neustupovalo by to, tak len umývať. Nainštalujte si k wc bidetovu hlavicu, bude to pohodlnejšie a aj mala sa to naučí sama používať časom.
@mirkaknm my sme s tym mali problém tiez po odplienkovani az som na to prisla a nasla v kauflande toaletny ktory je jemny ale zas len jemne sa dotknem a utriem nesucham ako sebe ;) to nam pomaha
@zuzkaa1991 Aj viete poslat foto obalu kt.prosim?
Umyvam vzdy po velkej.. obe deti, starsi ma 4, chodi do skolky a tam im tiez ritky umyvaju, ked kakaju.. urcite by som nevolila cestu kadejakých vlhcenych utierok
@mirkaknm pošlem
@mirkaknm používate neparfémovaný toaletný? Presne aj ja mojim 2,5 ročným dvojičkám umývam prdelky... Inak všimla som si, že aj viacvrstvový papier im vadí. Akoby bol tvrdší a podráždi ich.